Verkrachte vrouw voelde zich gedwongen van de tweede verdieping te springen – De misdadigers worden niet uitgewezen

valdtakt_ludvika650 (1)

Verleden week dinsdag zijn zes mannen veroordeeld voor een gewelddadige groepsverkrachting in Ludvika, en ondanks dat alle zes de misdadigers in bezit zijn van een Eritrese nationaliteit mogen ze in Zweden blijven. – Ze hebben nog steeds een vluchtelingenstatus, ze worden niet uitgewezen, zegt hoofdaanklager Gun-Britt Ström tegen Nyheter Idag.

Volgens het arrest werd de vrouw op 14 augustus verkracht in een appartement waar acht mannen zich bevonden. De vrouw wou een vriendin bezoeken in dezelfde trappengang, de vriendin was niet thuis en door onbekende reden is ze in het appartement beland waar de acht mannen verbleven.

Tijdens de verkrachtingen is de vrouw in haar gezicht geslagen en kreeg een mes op haar keel.

De beschrijving van de vrouw van de groepsverkrachting is schokkend. Ze hoorde de mannen lachen en voelde vingers in haar anus terwijl ze verkracht werd. Volgens de vrouw duurde de verkrachting als een eeuwigheid, ze huilde al die tijd en vreesde voor haar leven.

In de beoordeling van het gerechtshof verklaart de rechter waarom deze verkrachting grof is.

“Alles duidt erop dat de misdadigers met minstens drie man aan de verkrachting deelnamen. Bovendien was het slachtoffer geblinddoekt in een kleine ruimte met haar acht onbekende mannen. Ze is op een brutale manier verkracht en mishandeld. Heeft daarbij zware verwondingen in haar vagina en anus ondervonden. Bovendien vreesde ze zich zodanig voor haar leven dat ze gedwongen voelde uit een raam van de twee verdieping te springen”, is in de gerechtsuitspraak te lezen.

De asielzoekende geilnegers hebben allemaal een Eritrese nationaliteit. Twee van hun zijn vrijgesproken, vijf van de culturele neukaapjes gaan acht maanden brommen, en het opperhoofd van de culturele groepsverkrachting gaat vijf jaar zitten voor zijn islamitische bijdrage in de westerse wereld.

Maar gelukkig weet hoofdaanklager Gun-Britt duidelijk te maken waarom deze islamitische mestwormen niet worden uitgewezen.

– Ze hebben nog steeds een vluchtelingenstatus, ze worden niet uitgewezen, verklaart het verraad Gun-Britt Ström over de telefoon.

– Verder heb ik geen zin om deze discussie met u voort te zetten.

Bron:

http://nyheteridag.se/gruppvaldtagen-kvinna-tvingades-hoppa-fran-andra-vaningen-garningsmannen-utvisas-inte/

Een gedachte over “Verkrachte vrouw voelde zich gedwongen van de tweede verdieping te springen – De misdadigers worden niet uitgewezen

  1. Vuile tyfus parasieten. En de Europese verraders erbij. Allemaal IS extremisten. Het is tijd voor oorlog tegen deze gore samenzwerende ziekte tevens landverraders van de maatschappij. Vieze gore Nazi’s! De kanker van onze maatschappij!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s