Boze loodgieter daagt autohandelaar voor de rechter

rr-m2

Een loodgieter in Texas is woest op een autohandelaar die zijn pick-up truck heeft ingeruild, en eist nu een miljoen dollar smartengeld. De autohandelaar had beloofd om de stickers van het loodgietersbedrijf van de auto te verwijderen voordat het werd doorverkocht.

Na een tijdje verschenen er foto’s op het internet waar moordlustige moslims de auto gebruiken als transportmiddel en fundament voor een luchtafweergeschut.

rr-m3

Zijn bedrijf in Texas City werd overspoeld met telefoontjes – velen van hen beschuldigde hem ervan een terrorist sympathisant te zijn en sommigen bedreigde hem met de dood. Negen dagen na het verschijnen van de foto’s op het internet had het zoveel negatieve publiciteit gegenereerd dat hij zich gedwongen voelde met zijn gezin uit zijn woonomgeving te verhuizen en wegens alle doodsbedreigingen met een pistool te bewapenen. Ook is hij ondervraagd door de FBI en de “US Department of Homeland Security.”

Bron:

http://petterssonsblogg.se/2015/12/15/rormokare-stammer-bilhandlare/

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/12050616/Texas-plumber-sues-after-companys-name-appears-on-Syrian-jihadist-group-vehicle.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s