Finnen woedend – ‘Vluchtelingen’ bespotten graven op christelijke begraafplaats

migranter-finland-650x387

Een videofilm van een groep vluchtelingen wat rondzwalkt op een begraafplaats in een stad in Finland, terwijl ze zowel het christendom als de daar begraven Finnen schofferen, heeft in Finland tot veel kritiek en heftige emoties geleid. De man die in de video te zien is, en in een asielcentrum in de stad woont, heeft later zijn excuses aangeboden.

Een videoclip geupload op Facebook laat zien hoe islamitische vluchtelingen lol trappen op een christelijke begraafplaats in de stad Kangasala in Finland. Onder andere reciteert de man verzen uit de koran, doet net alsof die verdrietig is over de doden die op de begraafplaats zijn begraven, en slaat spottend een kruisteken met zijn hand terwijl zijn kompanen schaterlachend de islamitische komedie op hun mobieltjes vastleggen.

Een van de grafkomedianten heeft zijn video-opname geupload op zijn Facebookaccount om de islamitische lol met zijn geloofsbroeders in de rest van Finland te delen, waarna het al snel viraal ging op het sociale netwerk, en ook onder ogen kwam van de autochtone native in Finland. Die er duidelijk niet om kon lachen. Ze reageren met afschuw op de disrespect en grafschending van de islamitische ‘vluchtelingen’.

De Facebook videobijlage wordt door veel mensen becommentarieerd, waarvan velen de islamitische grafschenner in het videofilmpje dood wensen.

Het islamitische vluchtelingencircus wat met zijn komedianten over de graven van Finland paradeert heeft zijn oorsprong uit Irak wat uiteindelijk een christelijk onderkomen in Finland heeft gevonden, op weg uit zijn islamitische misère van een woestijnland in het luilekkerland Finland op een asielsprookjespark ergens in een gat van het land van duizend meren. Maar gelukkig weet de bedrijfsleidster van het asielcentrum, Katja Ala-Kapeen, wat onder toezicht staat van het Rode Kruis, ongestelde kut, ons mede te delen dat het allemaal reuze meevalt, de totemdanser heeft ontzettende islamitische spijt van zijn onemanshow op de christelijke begraafplaats.

– Dat was een dom foutje. De man betreurt zijn excentrieke islamgedrag, hij wou echt niemand beledigen, verklaart zweefmutsje Katja in het plaatselijke sufferdje Kangasalan Sanomat.

Het asielcentrum Kangasala heeft al eerder in de Finse schijnwerpers gestaan. Tijdens een hongerstaking wegens het slechte vreten. De islamitische beloofde toekomst eiste islamitische gerechten.

Bron:

http://nyheteridag.se/finlandare-rasar-mot-flyktingar-som-hanar-doda-och-den-kristna-tron-pa-kyrkogard/

2 gedachtes over “Finnen woedend – ‘Vluchtelingen’ bespotten graven op christelijke begraafplaats

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s