Moslims woedend omdat vrouwelijke terrorist open en bloot met haar gezicht in de media verschijnt

Tashfeen Malik
Tashfeen Malik

Dat islamieten nogal grote en gevoelige tenen hebben die bij het geringste zuchtje westerse wind ongelofelijk pijn gaan doen is onderhand al bij iedereen bekend. Het laatste voorbeeld van deze islamitische lichtgeraaktheid ziet men terug in het islamitisch gekwetst zijn over het open en bloot gezicht van de vrouwelijke San Bernardino-terroriste die in de westerse media vertoond werd. Dit wijst op geen respect voor de islam, volgens een producent van Al Jazeera, en de advocaat van haar familie.

Telkens als je denkt dat die moslims geen grotere tenen kunnen krijgen weten ze je toch weer te verrassen met een nieuwe lange teen. In het kielzog van de terroristische aanslag in San Barnardino waar de verfoeide amerikaanse media het lef had om het aangezicht van de islamitische terroriste Tashfeen Malik in het zonnetje te zetten begon het bij een producent van Al Jazeera, Hashem Said, in een islamitische vinger van een allahvoet te jeuken, de westerse media respecteert niet de integriteit van de terroristische moslima.

En Hashem Said is niet de enige moslim die zich gekrenkt voelt. De advocaat van de familie wijst er fijntjes op dat Tashfeen Malik altijd een volledige lichaam en gezichtsbedekkende burka droeg, en de familie zich zwaar beledigd voelt door de foto’s van Malik zonder islamitische burka.

De brutaliteit grenst aan het onwaarschijnlijke. Waar halen ze het lef vandaan om te klagen nadat hun dochter in een vreselijke misdaad 14 mensen om zeep heeft geholpen en 21 zwaargewond? De grote tenen en dikke zuigduim van de islam zijn belangrijker dan de vrijheid van nieuwsgaring.

Bron:

http://www.wnd.com/2015/12/al-jazeera-producer-angry-at-medias-show-of-muslim-maliks-face/

2 gedachtes over “Moslims woedend omdat vrouwelijke terrorist open en bloot met haar gezicht in de media verschijnt

  1. ze graven hun eigen graf (figuurlijk). Hun gedrag zal ervoor zorgen dat de gewone burgers die onzin niet meer pikken. Ook is het water voor de molen van extreem-rechts die er alleen maar meer leden zullen verwerven. En dan hoor je de politiek verontwaardigd reageren. Dit terwijl ze er alles om doen om de gewone burger te radicaliseren. Wel het wordt tijd dat we er idd iets tegen doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s