Zweden glijdt af naar Anarchie

  • “U moet begrijpen dat Zweden erg bang zijn wanneer er een asielhuis wordt geopend in hun dorp. Ze hebben gezien wat er is gebeurd in andere gebieden.” – Een verkoper van alarmsystemen.
  • Sinds het parlement in 1975 heeft besloten dat Zweden multicultureel zou moeten zijn en niet Zweeds, is er een explosieve groei aan criminaliteit. Agressieve criminaliteit is gestegen met meer dan 300% en zedenmisdrijven zijn gestegen met een ongelofelijk aantal van 1,472%.
  • Veel Zweden zien de massa-immigratie als een dwanghuwelijk: Zweden wordt geforceerd in het huwelijk te treden met een man die zij niet gekozen heeft, maar wordt ondertussen wel verwacht hem lief te hebben en te respecteren, ondanks het feit dat hij gewelddadig is naar haar en slecht behandelt. Haar ouders (de overheid) vertellen haar om hem warm en solidair te behandelen.
  • “Hebben de staat en ik nu een overeenkomst dat er over ons onderlinge contract opnieuw zal worden onderhandeld?” – Alexandra von Schwerin, haar boerderij is drie keer bestolen. De politie weigerde te helpen.

Er was eens een verzorgingsstaat genaamd Zweden, waarvan de inwoners zelden hun deur op slot deden.

Tegenwoordig is dezelfde staat een nachtwakersstaat – elke wachter staat er alleen voor. Wanneer de minister van justitie het overtreden van de wet aanmoedigt, betekent dit de deuren openen naar een anarchie. Mr. en mevr. Zweed hebben alle reden toe om bezorgd te zijn. Met een verwachting van een toename van 190,000 ongeschoolde en werkloze migranten dit jaar – gelijk aan 2% van de huidige populatie van Zweden. Dit aantal is alsof er 6.4 miljoen straatarme migranten, die geen Engels spreken, zouden aankomen in de V.S. in een jaar, of 1.3 miljoen in Groot-Brittannië.

En de Zweden maken zich klaar: de eisen voor wapenlicenties stijgen; steeds meer Zweden sluiten zich aan bij schietverenigingen en richten burgerwachten op. Na een klein dipje in 2014, is het aantal nieuwe wapenvergunningen aanzienlijk gestegen dit jaar. Volgens de statistieken van de politie zijn er 1,901,325 wapens met licentie, verdeeld over 567,733 eigenaren, in Zweden. Hierbij komen nog een onbekend aantal aan illegale wapens. Om in Zweden een wapenvergunning te krijgen, moet men minstens 18 jaar oud zijn; gezagsgetrouw; ordelievend, en een jachtvergunning hebben of lid zijn van een erkende schietvereniging. In 2014 kregen 11,000 mensen een wapenvergunning, 10% meer dan in het voorgaande jaar. Een op de vijf ervan was een vrouw.

“Ook is er momenteel een grote vraag naar alarmsystemen,” zegt een verkoper van een van de beveiligingsbedrijven in een interview met Gatestone.

“De reden hiervoor is voornamelijk door de turbulentie die we door heel het land zien momenteel.” Men is zijn vertrouwen in de staat verloren, voegt hij toe. “De politie komt niet meer opdagen. Vrachtwagenchauffeurs zeggen, dat wanneer zij een dief hun brandstof zien stelen, zij naar buiten rennen met een knuppel. De politie bellen is nutteloos, maar wanneer je de dief slaat, kan je in elk geval voorkomen dat hij nog meer diesel steelt. Veel woningeigenaren beweren hetzelfde: ze slapen met een knuppel onder hun bed. Dit is echter riskant: de politie kan beweren dat je geweld hebt gebruikt met voorbedachten rade, en dit kan tegen je worden gebruikt.”

De verkoper, die graag anoniem wil blijven, had het ook over de vele Facebookgroepen in Zweden, waarin mensen vanuit verschillende dorpen openlijk discussiëren over hoe zij van plan zijn zichzelf te verdedigen: “Soms raak je compleet gechoqueerd als je ziet wat ze schrijven, maar men moet begrijpen dat Zweden erg bang zijn wanneer er een asielhuis wordt geopend in hun dorp. Ze hebben gezien wat er gebeurd is in andere gebieden.”

Een blog, die ingaat op de consequenties voor de lokale bevolking wanneer er een asielcentrum wordt geopend, heeft als treffende naam Asylkaos (“Asielchaos”). Op deze blog staat een lijst met bedrijven die de lezer gevraagd wordt te boycotten; volgens de blog moedigen deze bedrijven aan om van Zweden een multiculturele samenleving te maken, en worden om deze reden gezien als “vijandelijk richting de Zweden.”

Bij een ander beveiligingsbedrijf, zegt een verkoper dat elke keer wanneer de immigratiedienst een nieuwe huisvesting koopt of huurt, zijn bedrijf overspoeld wordt met telefoontjes. “De volgende dag,” zegt hij, “belt het halve dorp om een alarmsysteem aan te schaffen.”

Ronny Fredriksson, woordvoerder van het beveiligingsbedrijf Securitas, zegt dat de vraag naar alarmsystemen in huis uit zes jaar geleden voor het eerst explodeerde, toen veel lokale politiebureaus sloten en verhuisden naar de grotere steden. Dit, zei hij, heeft als resultaat dat er een reactietijd is van meerdere uren. “Meer en meer mensen maken gebruik van de service van onze beveiligers. Winkelcentra en winkels in de stad komen samen en huren beveiligers in. We zijn een beetje de ‘local beat’ , de “cops of old.”

Hoewel Securitas goud verdient aan de toenemende behoefte aan huiselijke alarmsystemen en beveiligers, zegt Frederiksson dat ze ook bezorgd zijn over het effect op de samenleving:

“Het probleem is dat ook wij de politie nodig hebben. Wanneer onze beveiligers een inbreker of gewelddadig persoon te pakken krijgen, bellen we de politie maar de reactietijden zijn vaak erg lang. Soms worden de gedetineerden gewelddadig en erg luidruchtig. In sommige gevallen zei de politie dat we de aangehouden persoon los moeten laten, als we zijn identiteit hebben, omdat ze geen patrouille in de buurt hebben.”

Zelfs voor de grote toestroom van migranten in de herfst van 2015, voelden de Zweden de behoefte zichzelf te beschermen – en met alle reden toe. Sinds het parlement in 1975 heeft besloten dat Zweden multicultureel zou moeten zijn, en niet Zweeds, is er een explosieve groei aan criminaliteit. Agressieve criminaliteit is gestegen met meer dan 300%, en zedenmisdrijven zijn gestegen met een ongelofelijk aantal van 1,472%.

De politici negeren de mensen hun angsten echter volledig. Er is nooit over gedebatteerd. In plaats daarvan, worden de mensen die hun zorgen uiten over wat er met Zweden is gebeurd beschuldigd van xenofobie en racisme. Naar alle waarschijnlijkheid, is dat de reden waarom meer en meer mensen het recht in eigen handen nemen, en zichzelf en hun families beschermen hoe goed ze maar kunnen.

Hoe dan ook, sommige mensen houden het niet daarbij. Het lijkt erop dat sommigen de massa-immigratie naar Zweden proberen te stoppen. Bijna dagelijks zijn er berichten over gestichte branden bij asielhuizen. Tot dusver zijn er, wonderbaarlijk, geen gewonden.

Deze branden waren niet enkel en alleen door Zweden gesticht. Op 13 oktober, is een 36-jarige vrouw uit Skellefteå veroordeeld voor het in brand zetten van de asielfaciliteit waarin zij zelf woonachtig was. De vrouw beweerde dat ze een kaarsje aanstak en vervolgens in slaap viel. Forensisch bewijs wees echter uit dat een ontvlambare vloeistof is verspreid over de gehele ruimte, en het hof besloot zonder enige twijfel dat zijzelf de brand heeft gesticht.

Gatestone Institute >>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s