Verkrachte vrouw wou geen aangifte doen: “Ik heb medelijden met hem, want hij is een vluchteling”

De 28-jarige Irakees was zodanig ontevreden met de asielstandaard in Finland dat hij er voor koos om terug naar Zweden te reizen en besloot in de nachttrein een Zweedse vrouw te verkrachten. De vrouw wou in eerste instantie geen aangifte bij de politie doen vanwege zijn vluchtelingstatus. Maar nu is de verkrachter door de rechtbank tot gevangenisstraf en uitwijzing veroordeeld, die heeft geconstateerd dat hij geen vluchteling is.

De verkrachting vond plaats in de nacht van 10 oktober in de nachttrein tussen Umeå och Sundsvall.

De vrouw had een slaapplaats gereserveerd en belande in een compartiment met drie Arabische mannen, die wakker werden toen ze binnenkwam. Ze wou haar sympathie met de mannen betonen omdat het vluchtelingen waren en kocht onder andere belegde broodje voor hen.

Het gezelschap dronk wodka en zong liedjes, maar na een tijdje begon de 28-jarige Irakees de vrouw seksueel te betasten, die herhaaldelijk er op aan drong daarmee te stoppen. Na een tijdje ging de vrouw naar bed en werd even later wakker door een arabier die druk bezig was met haar te verkrachten.

De vrouw rukte zich los en sprong uit de cabine om hulp te zoeken.

“De treinconducteur die haar opving vroeg of hij de politie moest alarmeren. Wat de vrouw eerst weigerde, ze wou hem niet in problemen brengen, omdat die een asielzoeker is in een moeilijke situatie, en bang was dat hij uitgewezen zou worden terug naar Irak”, staat in het rechtsrapport te lezen.

Maar uiteindelijk weet de conducteur de vrouw te overtuigen dat ze aangifte moet doen, en wanneer de trein in Hudiksvall stopt wordt de verkrachter in zijn kraag gegrepen. Het gerechtshof van Sundsvalls heeft de treinverkrachter tot een jaar gevangenis veroordeeld. Met een prijskaartje van 9 000 euro schadevergoeding aan het onbenullige zweefgoedkutje.

En als bonus wordt de vrees van het gehersenspoelde sufkutje werkelijkheid – de treinneuker wordt na zijn gevangenisstraf naar Irak uitgewezen, en mag voorlopig de komende vijf jaar geen poot meer op Zweedse grondbodem zetten.

Het gerechthof heeft in zijn onmetelijke wijsheid geconcludeerd dat de islamitische spoorweglover totaal geen risico loopt in Irak en alleen maar om economische redenen zijn heil in Zweden heeft gezocht.

(rommel: The wind is changing, kites rise highest against the wind – not with it)

Bron:

http://www.friatider.se/v-ldtagen-kvinna-ville-inte-polisanm-la-det-r-synd-om-honom-f-r-han-r-flykting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s