Tweede generatie niet-westerse allochtonen crimineler dan hun ouders

De mannelijke tweede generatie niet-westerse allochtonen vormen de grootste groep criminelen in Denemarken. De lijst wordt aangevoerd door Libanezen, op de voet gevolgd door de Daltons uit het voormalige Joegoslavië en Marokko. Bewijzen recente cijfers van het staats statistiekbureau van Denemarken, Danmarks statistik.

Danmarks statistik vertoont in een nieuw rapport welke groepen in het land de meeste misdadige activiteiten plegen. En het zijn de tweede generatie niet-westerse allochtonen die, zonder concurrentie, veruit aan de top staan. Vooral de kanspareltjes uit moslimlanden weten zich in de piek te kwalificeren: Libanon, voormalige Joegoslavië en Marokko staan aan de top – vergeleken met de gehele mannelijke bevolking in Denemarken is hun criminaliteit meer dan twee keer zo groot.

download

Uit de nieuwe statistiekgegevens blijkt dat de tweede generatie allochtonen meer geneigd zijn te vervallen tot norm-overschrijdend en crimineel gedrag dan hen ouders, die al oververtegenwoordigd zijn in de misdaadstatistieken. Om de misdaad in kaart te brengen heeft het CBS van Denemarken een “misdaadindex” samengesteld waar etnische bevolkingsgroepen in Denemarken worden ingedeeld en in statistiekbalkjes worden weergegeven met hen bijdrage in de criminaliteit.

De top 3 van de boevenlijst wordt aangevoerd door de tweede mannelijke allochtone generatie uit Libanon, die een bewonderenswaardige score van 257 in de Deense misdaadindex weten te behalen. Daarna komen de moslimmannetjes uit het voormalige Joegoslavië, met een eervolle tweede plaats op 205, maar toch enigszins een teleurstellend resultaat in het zicht van het gigantische aantal Kosovo-Albanezen wat Denemarken tijdens de oorlog in het voormalige Joegoslavië heeft opgenomen.

De bronzen medaille gaat naar de Marokkanen, met een geheel tegen hen gewoonte in een derde plaats in de misdaadindex, met een voor hen doen een schamele puntenaantal van 199.

Maar met gezamenlijke krachten weten de moslims uit Libanon, Marokko, en het voormalige Joegoslavië, meer dan twee keer zoveel nog steeds de autochtone Deense man in de misdaadcompetitie te verslaan.

Maar gelukkig laten de Somaliërs zich in deze wedstrijd niet achterwegen, wanneer men de gehele criminaliteitsfactor in ogenschouw neemt, ook met de kleinere misdaden, weten deze de Libanezen naar de kroon te steken, met een lofwaardige criminaliteitsindex resultaat van 267.

De cijfers die Danmarks statistik heeft samengesteld zijn gecompenseerd met afwijkingen in sociaal-economische status en leeftijd. De nare islamitische waarheid is dus nog veel groter dan hier voorgesteld wordt.

Het minst geneigd tot criminaliteit zijn de tweede generatie allochtonen van China, Noorwegen en Duitsland, bewijzen de nieuwe cijfers van Danmarks statistik.

Bron:

http://dst.dk/da/Statistik/nythtml.aspx?cid=20403&place=twitter

http://samtiden.nu/23116/icke-vastliga-attlingar-danmarks-mest-kriminella/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s