Rommelig

Nu het steeds duidelijker wordt dat de open grenzen van Europa gelijk staat met de vernietiging van de westerse cultuur reageert het EU-kolos evenredig met meer anti-democratische noodgrepen, de ons blindstarende EU elite blijkt verbijsterd en verlamd te zijn in het licht van de nare kantjes van de islam. Gemetseld achter een muur van wegkijken en politiek correcte waanzin. Zichzelf met bloed in een hoek hebben geschilderd, waar ze zonder schaamte en boetedoening geen stap uit zullen verzetten, om geen gezichtsverlies te lijden, en vooral hun overbetaalde riante zitkussens te behouden. Geparalyseerd in de islam.

Waar vroeger in die goeie ouwe tijd dat we in een koude oorlog met het oostblok verkeerde met gezeur over atoombommen en kruisraketten mogen we nu de warme oorlog van de islam genieten. Het houdt niet op. Het huilviool blijft maar spelen. Eerst die fascisten, toen die communisten, en nu die islamisten. Geschiedenis herhaalt zich, wordt er wel is gezegd. Knikt instemmend. Ellende na ellende. Telkens als je denkt dat de zon over horizon rijst, komt er weer een zonsverduistering.

En zo sukkelt het maar door. En ondertussen is iedereen gek geworden. Klimt omhoog naar een kokosnoot terwijl ze rijp voor de voeten slaan. Vechten om een been, terwijl het varken schaterlachend er naast staat. Doet normaal en is inmiddels compleet van het spoor af. Kijkt en ziet niks. Doet een Facebroekje, Twitterlookje, Kutonderzoekje. Het holt achteruit. Doet iets niets en soms wat. Vliegt regelmatig in het vocht en uit de bocht. De toekomst is nop met het bier op.

Pijn is fijn en seks is gein. Na de dood is een leven, en na het leven is een dood. Iedereen doet zomaar iets in het niets. Fossielen, imbecielen, goeddebielen.

Kijkt vooruit en ziet niks, alleen maar achteruit de laat mobielen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s