Roeien op een zinkend schip

(Auteur: Mats Dagerlind – Vertaling: rommel)

Afgelopen vrijdagavond is Europa voor de zoveelste keer slachtoffer geworden van een bloedige islamitische aanslag toen een groep IS-volgelingen een aantal gecoördineerde schietpartijen en explosies in Parijs uitvoerde. Meer dan 120 Fransen zijn dood en ongeveer hetzelfde aantal gewond. Het wordt beschreven als de ergste terreuraanval in Europa in de moderne tijd en gebeurde terwijl de Franse bevolking zich nog niet hersteld heeft van de schok van de laatste islamitische terroristische aanslag tegen Charlie Hebdo aan het begin van het jaar.

In Parijs is de noodtoestand uitgeroepen, wat niet heeft plaatsgevonden sinds het land werd binnengevallen door Hitler in 1940. De Franse media beschrijven het incident als iets erger dan een terroristische daad, ze praten over oorlog. Het is een volledig accurate observatie. De islamitische terroristische milities van de islamitische staat hebben eigenlijk officieel de oorlog verklaard aan Europa.

In bredere zin is het een oorlog tussen het Westen en de islam, een oorlog tussen democratie en theocratie, een oorlog tussen vrijheid en onderwerping.  De Amerikaans politicus Samuel P. Huntington heeft het ooit als botsing tussen beschavingen genoemd, maar in werkelijkheid is het een botsing tussen de beschaafde en de onbeschaafde wereld. Er is geen beschaving in een land op de wereld waar de islam bestuurt.

De terroristische aanslag op vrijdagavond bewijst eens te meer dat de islam geen religie is zoals anderen. In plaats daarvan is het een gewelddadige totalitaire ideologie, erger dan het communisme, nog erger dan het nazisme, met waarden bevroren in de vroege middeleeuwen, voor eeuwig gecementeerd door een krijgsprofeet wiens brutaliteit de slachting van mensen door de IS als amateurs laat verschijnen.

De Amerikaanse president Barack Obama zei gisteravond in een reactie op de islamitische terreur aanslagen vrijdag in Parijs “dit is een aanval op is de universele waarden die we allemaal delen”. Het is dit soort naïeve alternatieve wensdenken, onbewuste leugens, wat het mogelijk maakt dat moslimterroristen Parijs in een Bagdad weten te veranderen. De waarheid is dat de waarden waar Obama naar verwijst helemaal niet universeel zijn. In de islamwereld is men daarentegen in openlijk verzet tegen deze waarden.

Zelfs moslims in Europa zijn tegen westerse waarden. “Geen democratie, de islam!”, lezen we op de borden bij de moslims die in Londen demonstreren. In Zweden zijn honderden moslimmannen naar Syrië vertrokken om zich bij de IS aan te sluiten – de terroristengroep die afgelopen vrijdag in Parijs toesloeg – om hun jihadverplichting voor het islamitische kalifaat te voldoen. Velen van hen zullen ook bereid zijn om deze gewapende strijd in de Zweedse straten voort te zetten. Naar verluidt, zijn de meeste terroristen in Parijs teruggekeerde jihadstrijders.

Het is de levenswandel van de profeet Mohammed wat de terroristen in Parijs als voorbeeld hadden, net zoals al die andere islamitische terroristen voor hen – in New York 2001, in Madrid 2004, in Londen 2005, in Stockholm 2010, en al die andere honderden, duizenden bloedbaden, waar we voortdurend van moeten horen uit het Midden-Oosten.

Het is de islam wat de wortel van het kwaad is. Maar over deze wortel mogen we in de nieuwe post-marxistische politiek correcte doctrine niet over praten. Reeds enkele uren na de islamitische massamoord op vrijdagavond kwam de Zweedse media naar voren met hun schadebeperking – wat in Parijs is gebeurd heeft niets met de islam te maken, galt hun propagandaboodschap, wat in het als meer sceptischer verstand van Zweden gehamerd moet worden.

De vraag is hoeveel meer Europeanen nodig zijn die neergemaaid en opgeblazen worden onder de strijdkreet ”Allahu akbar” voordat de sturende elite wakker wordt en begrijpt dat de islam niet compatibel is met een vredige, vrijheidslievende en democratische samenleving.

De verantwoordelijkheid wat in Parijs is gebeurd rust zwaar op onze politieke leiders. Het zijn deze politici die steeds weer de waarschuwingssignalen hebben genegeerd en de grenzen hebben geopend voor een primitieve islamitische wereld, in misplaatste solidariteit en ambities om een multiculturele samenleving te creëren.

CTS3FHDWcAALPup

Afgelopen vrijdagavond, november 2015, kregen we de rekening van wat deze multiculturalistische massa-immigratieproject in realiteit inhoudt. Een maatschappij waarin wij Europeanen in voortdurende angst moeten leven met de wetenschap dat we neergeschoten worden door islamitische mannen met Kalasjnikov geweren – of worden opgeblazen door andere islamitisch tuig, gehuld in bomgordels.

Als de huidige politici niet meer in staat zijn hun burgers te beschermen, wat de primaire verantwoordelijkheid is van de overheid, wordt het tijd dat we ze vervangen. In Frankrijk moet het linksregime van Hollandes aftreden en nederig zijn excuses maken aan het Franse volk. Maar dat gaat niet gebeuren. Het enige waar we op kunnen hopen is dat bij de volgende verkiezingen ze weggestemd worden en Marine Le Pen met het Front National haar zegje krijgt.

De politieke filosoof en staatsman Edmund Burke wist het al in de 17e eeuw: “The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing”. Wil men goedmens blijven rust er niets anders op dan tevredenheid te vinden in de huidige politieke situatie, de realiteit ontkennen.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/11/14/islam-har-forverkat-sitt-existensberattigande-i-vastvarlden/

All that I see is absolute horror

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s