Pak die Kalasjnikov en schiet ze dood!

”Pak die Kalasjnikov en schiet!” Dit is Zweden anno 2015. Deze verbijsterende uitgelekte opname van een samenkomst van het Socialistisch Forum laat zien wat de werkelijke agenda is van de Socialdemokraterna (Sociaaldemocraten). Tijdens een evenement georganiseerd door de LO (een Zweedse parapluorganisatie van 15 vakbonden) verkondigt de Sociaaldemocraat Daniel Suhonen dat hij klaarstaat voor de revolutie, maar tijdens het wachten op deze revolutie bereid is de socialistische samenleving te bevorderen door middel van reformatie.

De Sociaaldemocraat Daniel Suhonen was de tekstschrijver van Håkan Juholts (de voormalige leider van de Socialdemokraterna) en verklaart:

“Ik wil een politiek wat bijdraagt tot een socialistisch samenlevingshuis. En als dit betekent dat we de Kalasjnikov moeten pakken en schieten doen we dat. Maar voordat dit gebeurt moeten we niet wachten in studiegroepen. Maar laten we een aantal spoorwegen en wat huizen bouwen, en onze staatsambtenaren verdedigen. En laten we dit samen doen (met Vänster, de Zweedse communisten). Ik doe mee aan die revolutie als we eerst wat reformatie doorvoeren.”

Even later staat Jonas Sjöstedt de leider van de Zweedse communistische partij op het podium. Het was tijdens een bijeenkomst van het Socialistisch Forum van verleden maand dat de Sociaaldemocraat Daniel Suhonen zijn oproep deed tot een gewapende revolutie.

Exponerat: wij verzoeken u deze video internationaal te verspreiden, de videoclip is met Engelse tekst, en meer mensen moeten te weten komen wat er in Zweden gebeurt.

Link: Granskning Sverige Youtube

Bron:

http://www.exponerat.net/granskning-sverige-det-har-ar-sverige-2015/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s