Orbán: Verraad ligt achter de immigratie naar Europa

Tijdens een toespraak tot conservatieve organisaties in Hongarije riep premier Viktor Orbán de mensen in Europa op om zich te verzetten tegen de “verraders” die nu het continent besturen en schuldig zijn aan de massa-immigratie.
– Europa is verraden, constateerde hij.

europeOrbán is van mening dat Europa op het moment onderhevig is aan een “linksproject” met het doel “het marginaliseren van Europese natiestaten”. Hij denkt dat het project is mislukt om met “conventionele politieke methoden” het christendom en de nationale staten te vernietigen, en daarom nu proberen de nationale staten te vernietigen door het veranderen van de “etnische basis”.

– Met wiens mandaat hebben de Europese leiders de opdracht gekregen om honderdduizenden mensen buiten de Europese cultuursfeer niet alleen te ontvangen maar ook te transporteren naar het Europese continent, vroeg de Hongaarse minister-president zich af, en vervolgde:

– Dit is verraad, dames en heren! Europa wordt verraden, en als we niet opkomen voor haar zal dit Europa van ons afgenomen worden!

Orbán is van mening dat de burgers van Europa nu hun stem moeten laten horen.

– In tegenstelling tot deze samenzwering en dit verraad, moeten we ons wenden tot de democratie en de mensen, zei hij.

Ondertussen heeft het Hongaarse parlement een resolutie aangenomen wat de Hongaarse regering een mandaat geeft om de opgelegde vluchtelingenquota van de EU te weigeren, schrijft het Engelse nieuwsportaal BT.com.

Het mandaat houdt ook in dat de Hongaarse regering nu de EU voor het Internationaal Gerechtshof kan slepen wanneer men denkt dat de verplichte dwangquota’s in strijd is met de verdragen inzake het recht op nationale zelfbeschikking.

De Hongaarse minister Antal Rogán heeft afgelopen maandag de filantroop George Soros beschuldigd als de architect van de dwangquota’s, schrijft Hungary Today. Omdat Soros in het najaar in verschillende debatten, zowel internationaal als in Hongarije, een toename van de immigratie in de EU heeft voorgesteld, wat met quota’s in de lidstaten verdeeld moet worden.

Bron:

http://www.friatider.se/orb-n-f-rr-deri-bakom-invandringen-till-europa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s