Oostenrijk sloopt 300 moskeeën en verbiedt preken uit de koran in het Arabisch

Oostenrijk neemt krachtige maatregelen tegen de “vreedzame” ideologie islam en sluit 300 moskeeën, het stopt ook met financiering van islamitische instellingen. De koran prediken in een andere taal dan in Duits is verboden.

Oostenrijk is bevreesd voor de gevolgen van de waanzinnige politiek wat een multiculturele samenleving wil creëren waar gewelddadige jihad-dwepende moslims en islam zich sneller verspreidt als meel in een storm, en heeft besloten 300 moskeeën te sluiten in het land.

Het land snijdt ook in de financiële bijdrages aan islamitische instellingen en bepaalt in een nieuwe wetgeving dat openbare lezingen uit de koran alleen nog maar in het Duits zijn toegestaan, en verbiedt strik koran lezingen in een andere taal zoals bijvoorbeeld Arabisch of Turks.

Alle buitenlandse bijdragen met betrekking tot de bouw / exploitatie van moskeeën zijn verboden en worden geconfisqueerd. Oostenrijk vreest voor de ”Gates of Underworld” nadat een groot aantal illegale islamitische migranten het land zijn binnengevallen en met hun fanatieke islamitische geloof gezien worden als een ”Hydra” die de blanke christelijke Oostenrijker dreigt uit te roeien.

Oostenrijk realiseert zich ook dat lezingen uit de koran door imams in het Arabisch of Turks jonge jihadisten tot onwettige handelingen kan verleiden, aangezien de imams elke interpretatie kunnen geven uit een koranvers die ze willen, zonder dat iemand die Arabisch verstaat begrijpt wat ze bedoelen.

Een nieuw wetsvoorstel ligt nu in het Oostenrijkse parlement in behandeling, met overeenstemming van de meerderheid van de Oostenrijkse regering, om onmiddellijk tot sluiting over te gaan van 300 illegale moskeeën die momenteel in Oostenrijk actief zijn.

Wat de moslims in Oostenrijk het meest ergert is de nieuwe wet die vereist dat in het openbaar uit de koran alleen nog maar in het Duits gepredikt mag worden. Leningen aan islamitische instellingen worden ook ingetrokken, aangezien deze beschouwd worden als indirecte financiering van terroristische organisaties zoals de IS.

Artikel bevindt zich op de Griekse site kalamatanews.gr.

De Britse krant telegraph.co.uk schreef reeds in februari van dit jaar dat Oostenrijk een groot aantal van deze nieuwe wetten zal goed keuren.

Austria’s parliament has pushed through controversial reforms to the country’s law on Islam, banning foreign sources of funding and requiring imams to speak German.
[…]
It also requires the nearly 450 Muslim organisations in the country to demonstrate a ”positive approach towards society and the state” in order to continue receiving official licensing.

Bron:

http://www.exponerat.net/osterrike-stanger-300-moskeer-forbjuder-koranpredikan-pa-annat-sprak-an-tyska/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s