One flew over the cuckoo’s nest

Asielschoften en islampooiers hebben weer is een achterdeurtje in de wetgeving gevonden om de naïviteit van Zweden te exploiteren, met hun nieuwste oplichtingstruc weet de illegale asielzoeker met zijn woestijnstam een verblijf te verkrijgen in “ongelofelijke dure hotels” (citaat van de socialistische wethouder Anders Rubin), de nieuwe zwendeltruc spreidt zich als een wildvuur over de illegale economische migranten uit de Derde Wereld woestijnlanden die ongecontroleerd over de Zweedse grenzen binnen zwermen.

De truc bestaat uit het proclameren dat men een eigen woonaccommodatie heeft verworven om kort daarna te verkondigen dat de nieuwe eigen woononderkomen is verdwenen of “niet functioneert”. Volgens de Zweedse wet is de Sociale Dienst dan verplicht om een “gelijkende huisvesting” in dezelfde kwaliteit voor de asielzoeker te regelen (wat wil zeggen dat met deze snelle wetsverkrachting plaatsing in een asielcentrum niet meer toegestaan is), wat in de meeste gevallen, door het acute tekort aan woningen in Zweden, resulteert dat de sociale dienst gedwongen is de asielzoekers in luxe hotelkamers te plaatsen die nog niet weggegeven zijn als asielonderkomens.

Woononderkomens die zelfs de Sociaaldemocratische wetgever beschrijft als “ongelofelijk duur”, en vraagt om deze wetgeving te veranderen – een wetsverandering die zijn eigen rood-groene regering al jaren obstrueert.

Sinds verleden week zijn de accommodaties voor asielzoekers in Zweden officieel allemaal vol, geen asielplek meer te vinden, maar met deze islamzwendel zal de asielcatastrofe nog lang tot diep in de winter doorgaan – totdat elke hotelkamer in Zweden, ongeacht het prijskaartje, vol is met “zielige vluchtelingen”. Waar we met de Zweedse goedmens niet het fijne islamitischetsunami medemensgevoel delen, maar wel de pijn in de islamfobische belastingportemonnee.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/11/09/nytt-trick-bland-asylsokare-for-att-tilltvinga-sig-boende-pa-lyxhotellrum/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s