Moslims in Gotenburg overvallen school – eisen dat alle meisjes een sluier dragen

school-ABC

Gotenburg is Europa’s toonaangevende stad met het exporten van jihadterroristen aan het bloedbad van de IS in Syrië en Irak. De stad heeft geen effectief beleid om deze rekrutering te voorkomen, integendeel, terugkerende jihadstrijders krijgen voorrang met een woning  en financiële bijstand. Een ander gerelateerd resultaat van deze doorgedraaide links-liberale multiculturalisering is dat de stad steeds meer islamiseert. Een voorbeeld hoe de islam steeds meer zijn positie weet te versterken vond onlangs plaats op de Polhems gymnasium in Gotenburg, waar een grote groep moslims zich in verschillende klaslokalen binnendrong, en eiste dat het onderwijs in overeenstemming met de islam wordt uitgevoerd. Een van de eisen was dat alle meisjes moeten worden versluierd.

De moslims bestormde een na een de klaslokalen en brachten op een agressieve manier hun religieuze eisen kenbaar. De islamitische bende weigerde de klaslokalen en school te verlaten, ondanks het vriendelijke verzoek van leraren en schoolleiding, het incident is bij de politie aangemeld. De sharia-overval vond afgelopen maandag plaats in het kielzog van de islamitische terreuraanslagen in Parijs. Na de islamitische aanslagen wordt er in de linkse media vooral verkondigd dat we alles moeten doen om een open samenleving te behouden, wat helaas onverenigbaar blijkt te zijn met een toenemende islamisering en buitenissige massa immigratie. De gebeurtenis hierboven beschreven is een voorbeeld. De gemeente Gotenburg overweegt na dit islamincident om nu alle scholen met toegangspas en bijhorende systeemlezers uit te rusten. Enkele scholen in de regio Gotenburg hanteren reeds dit systeem. Het diametraal tegenovergestelde van een open samenleving

Gotenburg heeft een groot probleem met de islam. De stad is in Europa per hoofd van de bevolking de grootste exporteur van jihadistische terroristen aan de IS. Schoolleidingen in Gotenburg alarmeren regelmatig over de toenemende islamitische Jodenhaat op hun scholen, wat door de links-liberale media verschoond wordt als “jongens die stoer willen doen”. Racisme tegen blanke autochtone Zweden op immigrant-gedomineerde scholen is geen uitzondering. Het slechts komen de Zweedse meisje ervan af. Die door veel leerlingen opgegroeid in een islamitische cultuur worden gezien als een hoer. Het is niet ongebruikelijk dat allochtone leerlingen met een achtergrond uit MENA-landen openlijk hun steun betuigen aan de IS.

Bron:

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2898653-ungdomsgang-skramde-pa-skola

http://avpixlat.info/2015/11/17/muslimer-i-goteborg-valdgastade-skola-kraver-att-alla-flickor-bar-sloja/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s