Monkey Dick

De schoolleiding weigerde in te grijpen toen een Afrikaanse leerling op de middelbare school een Zweeds meisje seksueel benaderde en betastte. Later heeft het afrikaantje het meisje in de bosjes op het schoolplein verkracht, ondanks protesten van de ouders heeft de schoolleiding besloten dat hij op school mag blijven.
– We worden in ons gezicht gespuugd omdat we Zweden zijn, zegt een mislukte ouder tegen Fria Tider.

Het was een zaterdag in oktober als de twee meisjes een bezoek brengen aan een discoavond op de middelbare school in Alvesta. Tijdens de avond werden zij seksueel betast door twee Afrikaanse studenten van dezelfde school.

De vader van een van de overweldigde meisjes wist dat zijn dochter sinds het afgelopen voorjaar door een van de betrokken Afrikanen seksueel benaderd en betast was. Sindsdien heeft hij een vruchteloze strijd gevoerd om het schoolbestuur te bewegen iets aan de situatie te doen op de immigratierijke school.

– We hadden een ontmoeting met de lerares en het hoofd van de school. De jongen en zijn ouders waren niet aanwezig, ze verstaan geen Zweeds. Ik vertelde de lerares dat ik deze kwestie bij de politie wou aanmelden, maar ze zei dat dit niet nodig was en het intern ging oplossen, zegt hij tegen Fria Tider.

– Ze zei: “Kinderen zijn kinderen en jongens zijn jongens, ze worden gedreven door nieuwsgierigheid, en er gebeurt veel in hen lichaam”, vervolgt hij.

De schoolleiding koos er voor om verder niets te ondernemen om de veiligheid voor de meisjes te verbeteren. In plaats daarvan bleef het getreiter doorgaan en hield de directrice een lange preek waar ze “de gelijke waarde van alle mensen” verkondigde, en, benadrukt de vader, dat de ongerustheid van hem en andere bezorgde ouders gebaseerd was op vooroordelen en racistische stereotypering.

– Je moet het niet verdelen in wij en zij, zoiets bestaat niet. We moeten dit op individueel niveau zien, zei de hoofd van de school tijdens een ouderavond, en liet de twee Afrikanen als vanouds op school doorgaan.

Maar de beslissing van de schoolleiding kreeg al snel fatale gevolgen.

Een dag na het incident in de schooldiscotheek werden de meisjes door de twee Afrikanen overvallen toen ze op het schoolplein speelde. Een van de meisjes werd door een van de jongens de bosjes ingesleept en verkracht. Gelijktijdig trekt zijn vriend het andere meisje achter een auto waar ze ternauwernood aan een verkrachting ontsnapt omdat er voorbijgangers op het geschreeuw toelopen.

Wanneer de verkrachting op het schoolplein bekend wordt neemt de vader waar Fria Tider mee gesproken heeft contact op met de schoolleiding en wordt benaderd met een “totale onverschilligheid over het gebeuren”. Hij vertelde de schooldirectrice dat hij zijn dochter thuis zal houden zolang die twee jongens op school zijn. Maar daar wordt de schooldirectrice plotseling wakker, en dreigt de ouders met juridische consequenties.

Schooldirectrice: “Er geldt een schoolplicht in Zweden”

– Ze zei dat er een schoolplicht in Zweden geldt. Ze vertoonde totaal geen compassie of respect voor onze dochters, alleen maar dreiging met de schoolplicht.

Met veel mitsen en maren heeft de schoolleiding besloten dat de betrokken Afrikanen ondanks de verkrachting op school kunnen blijven – maar op andere tijden dan de belaagde meisjes.

De vader, die zich anoniem op Fria Tider uitspreekt, kan moeilijk begrijpen waarom de school en de vrouwelijke schoolleiding op deze manier reageert. Maar hij benadrukt dat de school, die een meerderheid leerlingen heeft met een immigratieachtergrond, gekenmerkt wordt door een lange traditie van links ideologische opvoeding. Grote nadruk wordt opgelegd om de leerlingen te leren vooral niet negatief of op een andere manier kritisch te zijn over immigranten.

– Als mijn dochter in de klas iets negatiefs zou zeggen over immigranten wordt meteen de racismekaart getrokken en een leger linkse maatschappijwerkers opgetrommeld en krijgt ze een omscholing in politiek links correct denken.

– We worden in ons bek gespuugd, alleen maar omdat we autochtone Zweden zijn. Deze directrice is zo gigantisch links-liberaal dat je broek ervan afzakt. Je krijgt het gevoel dat Lenin voor je staat als je naar haar luistert als ze praat.

Hij beschrijft de situatie op school als chaotisch.

Als ik lang de school rij of mijn dochter ophaal zijn ze bezig met fietsen te vernielen en vechtpartijen. Als je een voet in de school zet lijkt het alsof je in een marxistisch cultureel centrum in de DDR beland bent. Overal hangen vlaggen met alle kleuren van de regenboog en grote schreeuwposters met de slogan “Wij houden van diversiteit”.

De schooldirectrice wil niet met Fria Tider communiceren. Ze onthoudt zich te reageren op de informatie van de vader. En verwijst voor verdere communicatie naar haar secretaresse. Maar in een aanvullend e-mailtje weet ze toch nog een slinkse excuusdrol te draaien:

– Het onderzoek van dit incident ligt in handen van de overheid. Wij zij niet in staat vertrouwelijke vragen te beantwoorden zolang dit proces niet is afgesloten.

De politie waart ook in het donker.

– Ik kan bevestigen dat we een aanmelding van een verkrachting van een kind hebben binnengekregen en een vooronderzoek is gestart. Maar verder geef ik geen informatie omdat de daders jonger dan vijftien jaar zijn.

Bron:

http://www.friatider.se/rektorn-bortf-rklarade-tafsningarna-pojkar-r-pojkar-sen-v-ldtog-ali-sin-klasskamrat-p-skolg-rden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s