Mohammedaanse spuugseks

De vrouw werd in Strängnäs binnen een uur twee keer overvallen en verkracht door verschillende mannen. Twee Arabische asielzoekers uit het asielcentrum Hotell Mälarblick van Bert Karlssons (asiel-entrepreneur die multimiljonair is geworden met het verhuren van asielaccommodaties) staan nu voor de rechter.

De twee mannen, een 39-jarige jarige uit Algerije en een 31-jarige uit Syrië, bevonden zich in hetzelfde café als de vrouw in het centrum van Strängnäs in de nacht van 23 augustus dit jaar.

– Omstreeks 02:00 uur gaat ze naar huis en wordt onderweg door een man ingehaald die haar tegen de grond werkt en verkracht. Wanneer de misdaad gepleegd is rent de dader weg en staat de vrouw na enige tijd op en vervolgt haar weg. Slechts korte afstand van de plek van de eerste verkrachting wordt ze overvallen door twee mannen die haar ook verkrachten, zegt hoofdaanklager Henrik Olin tegen Fria Tider.

De tweede verkrachting, die door de 31-jarige gepleegd werd in samenwerking met een ongeïdentificeerde persoon, wordt in de tenlastelegging als beestachtig benoemd. De vrouw werd met grof geweld vastgehouden en door de Syriër en kompaan zowel vaginaal als anaal verkracht, en is in haar gezicht gespuugd.

De twee Arabieren woonde op dat moment in de asielaccommodatie Hotell Mälarblick van Bert Karlsson en de verkrachtingen vonden plaats in de buurt van het asielcentrum.  Ze beweren dat ze geen bekenden van elkaar zijn, wat de officier van justitie niet gelooft.

– Ze ontkennen dat ze bekend zijn met elkaar. Maar ze woonde op hetzelfde asielcentrum en verbleven in dezelfde kroeg die avond, ze hebben deze misdaden direct na elkaar uitgevoerd. Ik ben overtuigd dat de enige redelijke verklaring is dat de misdadiger die wordt vervolgd voor de tweede verkrachting op de hoogte was van de voorbereiding van de eerste verkrachting, zegt Henrik Olin.

De 31-jarige wordt ook vervolgd voor aanranding van een andere Zweedse vrouw eerder die avond. Hij heeft haar “seksuele integriteit gekrenkt door met kleren aan zijn onderlijf tegen haar lichaam aan te drukken en gelijktijdig proberen haar te kussen”.

De vrouw ontsnapt aan een verkrachting.

– Wanneer ze samen met een vriendin naar huis gaat wordt ze gevolgd door een van de beschuldigde mannen en verlaat snel de plek waar later de verkrachtingen plaatsvinden. Samen met haar vriendin rent ze weg, zegt Henrik Olin.

Dankzij de aangerande vrouw kan later de 31-jarige verkrachter geïdentificeerd worden.

– De eerste misdadiger kon geïdentificeerd worden door een fotoconfrontatie met de vrouw die aangerand was. Daarna hebben we een DNA-proef van hem afgenomen die overeenkwamen met de DNA-sporen van de verkrachte vrouw. De tweede man is gearresteerd nadat we DNA-proeven van mannen in het asielcentrum Hotell Mälarblick hadden afgenomen en bij hem aantroffen, verklaart Henrik Olin.

De DNA-sporen van de derde verkrachter zijn ook veiliggesteld, maar de misdadiger hebben ze tot nu toe niet kunnen identificeren.

Bron:

http://www.friatider.se/spottade-offret-i-ansiktet-efter-dubbelv-ldt-kten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s