Lang gewacht stil gezwegen nooit gedacht toch gekregen

De Zweedse regering trekt nu aan de immigratie noodrem om in een wanhopige poging te proberen de asielchaos te stoppen wat tijdens hen eerste jaar aan de de macht met rood-groen wanbeleid is ontstaan, om nog erger te voorkomen.

– Het doel is om een adempauze voor het Zweedse vluchtelingenbeleid te creëren, zegt staatsminister Stefan Löfven (Socialisten).

Leeftijdonderzoek voor alleenstaande minderjarige asielzoekers (ama’s), tijdelijke verblijfsvergunningen, minder verblijfsvergunningen voor “overige asielzoekers”, en verhoogde eisen voor gezinshereniging. Dit zijn enkele van de voorstellen die de regering presenteerde op een persconferentie vandaag. Het uiteindelijke doel is dat Zweden de zwaarste asielregels van Europa krijgt om vluchtelingen aan te sporen hun heil in andere landen te zoeken.

– De Zweedse wetgeving wordt aangepast aan het minimumniveau van de EU-regelgeving, met het uitdrukkelijke doel dat mensen de voorkeur geven in een ander EU-land dan Zweden asiel te zoeken, verklaart Löfven tijdens de persconferentie, en vervolgt:

– Het is de bedoeling de Zweedse wetgeving tijdelijk aan te passen aan de minimale eisen van de internationale verdragen en EU-wetgeving. De nieuwe wetgeving zal gelden voor alle asielbesluiten die in de periode worden genomen als de wet geldig is, het is een tijdelijke wetgeving met een geldigheid van drie jaar.

De eis voor een aanscherping van het Zweedse immigratiebeleid is iets wat niet in het minst al sinds 2010 door de Zweden-Democraten in het parlement bepleit wordt. De Moderaterna(conservatieven) zijn sinds een paar weken ook op hun schreden teruggekeerd en willen nu net zoals de Zweden-Democraten een totale stop op de immigratie.

– Degenen die zich via Europa door andere landen begeven en daar geen asiel aanvragen, moeten geen toestemming krijgen om zich in Zweden te begeven, maar bij de grens worden afgewezen, eiste de partijleidster Anna Kinberg Batra van de Moderaterna tijdens een persconferentie op 9 november.

Stefan Löfven en vicepremier Åsa Romson (Milieu Partij), ook zij was aanwezig op de persconferentie, beklaagde zich erover dat de werkelijkheid hen had ingehaald en dat Zweden niet in staat is om elke week 10 000 nieuwe vluchtelingen te ontvangen.

– Ik zal heel eerlijk zijn. We hebben de afgelopen tijd in onze partijkring een aantal moeilijke discussies gevoerd over het realiteitsbeeld. In de afgelopen weken ben ik tot de overtuiging gekomen dat dit beste manier is om mijn milieuvrienden in gemeenteraden te helpen, zei een snikkende Romson tegen de persbriefing.

roms_0

Romson sprak niet meer over open grenzen en vrije immigratie, iets wat zij en haar partij altijd heeft gepleit, maar kiest nu daar voor in de plaats voor een gereguleerde immigratie.

– Ik hoop en geloof dat mijn partijgenoten deze maatregelen die de regering moet uitvoeren zullen aanvaarden, niet in het minst dat Zweden een land van openheid zal blijven, controle op immigratie en goede integratie zal tot een een sterke samenleving leiden.

Geen van de regeringtopjes durfde een uitspraak te doen met een verwachting hoeveel immigranten verminderen met hen voorgestelde maatregelen, maar het doel was duidelijk.

rommel: En ineens draait het politieke correcte Zweden om in tango van pelikanen op de extacy, allemaal dicht tegen elkaar op hetzelfde moment, anders vallen ze om.

Ik ruik altijd meteen onraad. Al jaren waarschuwen de Zweedse overheidsdiensten dat de druk van de asielzoekers een gevaar is voor de samenleving en het linkse sprookjesparadijs welvaart Zweden in een nachtmerrie laat eindigen. Politie, gemeentes, gezondheidsinstellingen, immigratiedienst en verontruste burgers trekken al jaren aan de alarmbel. En dan nu ineens de crashlanding van dat rood-groene drek die zijn kont keert. Er is meer aan de hand, iets vreselijks wat uit een graf kruipt wat wij niet mogen weten. Anders zout die rood groene teringlijders nooit tot dit besluit zijn gekomen. 

B

Bron:

http://nyheteridag.se/nu-drar-lofven-i-sds-invandringsbroms-sverige-ska-fa-eus-tuffaste-asylregler/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s