Kill them all and let god sort them out

En weer een islamitische pedofielen- groomingclub wat in Engeland tegen de lamp loopt en ontmaskerd wordt. In de rechtbank in Bradford is nu een proces aan de gang tegen 14 mannen die verdacht worden van een lange reeks seksuele misdaden tegen minderjarige meisjes. De meisjes waren slecht 13-14 jaar oud toen de misdaden werden gepleegd. De verdachten hebben een allochtone ‘Aziatische’ achtergrond.

Al eerder is in de sociale media geopenbaard over moslimsgangs die in Engeland autochtone blanke meisjes seksueel terroriseren. Zoal in Rotherham, waar met behulp van het wegkijken van de linkse goedmens, Pakistaanse mannen erin slaagde 16 jaar lang meer dan 1000 minderjarige meisjes seksueel te misbruiken. In verband met deze berichten werd de Britse politie gedwongen meer onderzoek te doen naar islamitische kinderneukers in andere steden, zoals in Keighley, ten noordwesten van Bradford in Yorkshire. Het recherchewerk in Keighley heeft nu geleid dat er weer 14 “Aziatische” mannen voor de rechter staan.

Drie van de verdachten

De moslimpedofielen in Keighley volgde hetzelfde zorgelijke patroon als hun voorgangers. Een 12-jarig meisje met emotionele en sociale problemen kwam enkele jaren geleden in contact met een lokale drugsdealer met de naam van Ahmed Al-Choudhury. Het meisje wordt in de procesgang beschreven als “een ongelukkig kind, wanhopig op zoek om ergens bij te horen”, werd gebruikt als drugskoerier.

Na verloop van tijd weigert het meisje Ahmed Al-Choudhury verder te helpen helpen met zijn drugsoperaties. Al-Choudhury neemt wraak door haar te onderwerpen aan een brutale verkrachting met een racistische aard. Het meisje verklaart tijdens rechtsproces dat ze tijdens de verkrachting werd uitgescholden voor “witte hoer” en “witte slet”, en hij moest lachen toen ze huilde.

De verkrachting was het begin van een 13 maanden lange hel voor het minderjarige meisje. Ahmed Al-Choudhury organiseerde regelmatig bijeenkomsten waarop het meisje werd gedwongen om seks te hebben met een aantal vreemde mannen. Bij een van die gelegenheden werd ze door vijf mannen op een rij verkracht. Het kind was al zover door Al-Choudhury gehersenspoeld en mishandeld dat ze niet meer in protest durfde te komen.

De Britse politie is er in geslaagd om 14 mannen te identificeren en te arresteren die verdacht worden van het seksuele misbruik en mishandeling van het meisje in Keighley. De verdachten zijn tussen de 17 en 62 jaar oud. In de Britse media worden de verdachten als “Aziaten” omschreven. Wat in dit geval waarschijnlijk betekent dat ze hun ‘roots’ in Pakistaan en/of Midden-Oosten hebben.

De verdachten:
Yasser Kabir, 25, vier verkrachtingen
Tauqeer Hussain, 23, drie verkrachtingen
Nazir Khan, 23, drie verkrachtingen
Israr Ali, 19, twee verkrachtingen
Mohammed Sardar, 19, twee verkrachtingen
Saqib Younis, 29, twee verkrachtingen
Sufyan Ziarab, 22, twee verkrachtingen
Zain Ali, 20, twee verkrachtingen
Faisal Khan, 27, twee verkrachtingen
Bilal Ziarab, 21, twee verkrachtingen
Rohail Iqbal, 22, een verkrachting
Rohail Hussain, 18, twee verkrachtingen
Mohamed Akram, 62, aanranding van een minderjarige

Police ‘told mother of girl raped by 14 Asian paedophiles to keep a diary of her ‘chaotic’ life rather than investigate when she went missing’ 

Bron:

http://avpixlat.info/2015/11/11/14-asiatiska-man-atalas-for-en-lang-rad-overgrepp-mot-minderarig-flicka/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s