Eerwraak: 17-jarig meisje verkracht en levend verbrand door Afghaanse ex-vriend

Finland – Het gerechtshof van Satakunta heeft vandaag een man uit Afghanistan tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld voor verkrachting en moord op een 17-jarig meisje uit Björneborg in januari.

Ramin-Azimin-och-Jonna-Männistö

De veroordeelde Ramin Azimin en zijn slachtoffer Jonna Männistö. Beeldbewerking: SVEA BUNKERN

Ramin en Jonna hadden eerder een relatie. Hij wilde met haar trouwen en kinderen krijgen. Nadat ze brak met Ramin begon ze met een andere man een betrekking. Het eindigen van de relatie was het motief voor de moord.

Eind januari reisde de man van Helsinki naar Björneborg en zou zijn ex-vriendin een lift geven via Ulvila naar Kokemäki, waar hij haar eerst verkrachte en daarna vastbond op een stoel in een schuur en met benzine overgoot en in de brand stak.

Volgens het gerechtshof verbrandde ze levend.

De veroordeelde 26-jarige Ramin Azimi woont al lange tijd in Finland, maar heeft geen Finse nationaliteit, alleen een verblijfsvergunning.

Na de uitspraak zei hij meteen dat hij in hoger beroep zou gaan. Zijn advocaat neemt dat in overweging.

Het is vreemd dat de Zweedse media nooit aandacht heeft besteed aan deze opmerkelijke misdaad. Waar zal dat toch op berusten?

Bron:

Yle.fi

Mvlehti.net

http://petterssonsblogg.se/2015/11/28/17-arig-flicka-valdtagen-och-uppeldat-levande-av-afghan/#more-144385

14 gedachtes over “Eerwraak: 17-jarig meisje verkracht en levend verbrand door Afghaanse ex-vriend

 1. Iedereen die iets of wat op zijn kerfstok heeft tenzij hij of zij,gewoon de doodstraf invoeren.Dat is voor mij de enige en juiste oplossing.

  Like

 2. Waar haalt hij het gore lef vandaan….. Mega idioten met hun zielige geloofsovertuiging. Ze leven daar echt nog 800 jaar terug in de tijd.
  Is het stenigen niet eens waardig, op de rekbank ermee en heeeeeel langzaam uit elkaar trekken.

  Like

 3. Ja dat komt ervan als je zo een bruine eerst neemt ! Waneer gaan die Europese vrouwen of meiskes eens goed beseffen dat ze van dat vuil krapuul weg moeten blijven en niks mee beginnen. Somigen zoeken deze elende ook wel zelf op !

  Like

  • Jammer deze reactie, ik ga al 4 jaar met mijn vriend die uit Turkije komt, in Nederland is opgevoed maar zich alsnog aan de Islam houd en mij daar verder niet in betrekt. Dus al dat ‘krapuul’ wegblijven, vind ik over 1 kan scheren. Erg jammer.

   Like

 4. Vuile ,vuile islamiet…. Ik haat die mensen…. Allemaal terug sturen naar Afrika. ergens in Egypte of Morocco droppen en plaat bombarderen… Bahhhh

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s