Een stukje culturele verrijking gearresteerd voor verkrachting en brutale overval

Twee veel belovende tienerjongens uit het midden in het oosten, 16 en 17 jaar oud, zijn afgelopen woensdag in Oslo gearresteerd. Ze worden verdacht van een gewelddadige gewapende overval op een kiosk. De jongste uit het gebied van de islamitische verrijking heeft tijdens de roofoverval een 17-jarig meisje verkracht die in de kiosk werkte. Beide ambitieuze jongens worden ook verdacht van een andere verkrachting die heeft plaatsgevonden in een hotel in Oslo. Beide arrestanten hebben een asielgerelateerde allochtone achtergrond. Uit het midden oosten.

Omstreeks 20:00 uur op zondagavond overvielen ze een kiosk op Bogstadveien in de omgeving van Maiorstuen in het centrum van Oslo. Een 17-jarig meisje werkte op dat moment alleen in de kiosk. Ze kreeg een mes tegen haar keel. De jongste van de daders verkrachtte haar terwijl de ander ondertussen genoegen nam met het leegroven van de kassa.

De beide toekomstbouwers werden geregistreerd door een bewakingscamera in de kiosk. De politie van Oslo verklaarde begin deze week dat ze hard werken om het gevaar te identificeren en vervolgens te op te sporen. Deze woensdag heeft het “harde werk” resultaat opgeleverd. Een beveiliger herkende de twee vrijbuiters uit het midden-oosten in een winkel op Stortorvet in het centrum van Oslo. De beveiliger alarmeerde de politie die de kansarme jongeren gearresteerd heeft.

Het Noorse dagblad Verdens Gang zegt dat zowel de 16-jarige als de 17-jarige verdacht zijn van nog een andere verkrachting. Die verkrachting zou hebben plaatsgevonden in een hotel in Oslo in de nacht van woensdag, en ook in dit geval betrof het een meisje in haar tienerjaren. Er is verder geen nadere informatie vrijgegeven over de tweede verkrachting. Het feit dat de verkrachting plaatsvond in een hotel kan eventueel betekenen dat er geen sprake was van een heuselijke verkrachting, maar dat er een relatie is tussen het slachtoffer en de twee verdachten.

De twee jonge criminelen zijn donderdag door het gerechtshof in Oslo in verzekerde bewaring gesteld. Beiden hebben een asielgerelateerde allochtone achtergrond. Het jongste cultuurpareltje is volgens het Noorse bevolkingsregister vanuit Tanzania naar Noorwegen verhuisd om een carrière in het land van melk en honing op te bouwen. Het oudere vluchtelingenkind kwam als 8-jarige cultuurverrijker uit Afghanistan naar Noorwegen om zijn glansrijke bijdrage te leveren. Gelukkig voor de welvaart en welzijn van de Noorse samenleving hebben de twee toekomstverrijkers tijdens hun verblijf in het land van verloren linkse verdwaasde islamkruipers naast hun primitieve gevaarlijke woestijnapenpaspoort een Noorse nationaliteit gescoord, en lopen geen kans om uitgewezen te worden.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/12/03/tonarsynglingar-misstanks-for-valdtakter-och-brutalt-ran/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s