Die kleine momenten wat @rommel gelukkig maakt – My Supergirl

Drie lichtgetinte geilapen reden met hun scooters een vijftienjarig meisje op de fiets klem. Ze duwden haar op de grond en probeerden haar kleren af te rukken.

Maar ze vocht terug. Met al haar kennis van gevechtssporten die ze al jarenlang beoefent, schrijft Lokalavisen Egedal.

CT8QWGWWwAEgKUC

Bij deze bushalteplaats in Ølstykke in Denemarken werd het vijftienjarige meisje, dat op de fiets op weg naar huis was, door drie cultuurpareltjes op de brommer ingehaald en klemgereden.

Ze versperden de weg voor haar. Toen ze vroeg om opzij te gaan stapten ze van hun scooters en duwden het meisje van haar fiets. Ze begonnen aan haar kleren te trekken en probeerden hun handen onder haar kleding te krijgen.

happy

Het meisjes verklaarde tijdens het verhoor dat ze op dat moment inzag dat de overval seksueel was, en besloot terug te slaan.

Aangezien ze al jaren verschillende gevechtssporten beoefent wist ze feilloos hoe dit te werk moest gaan. Als eerste gaf ze een van de geilmakaken een stevige karatetrap op zijn borst. Wat hem de grond liet kussen en zijn romantische aanval onderbrak. De geilwoestijnneger die nog steeds op zijn scooter zit ziet zijn twee kompanen het onderspit delven. Klimt van ijzeren ros af en komt tot ondersteuning. Tevergeefs, krijgt een gigantische keiharde mortal art high kick op zijn voorhoofd en gaat naast zijn neukneefjes liggen.

Als de drie islam Daltons knock-out op de grond liggen pakt ze haar fiets op en gaat verder op weg naar huis.

De politie is nu op zoek naar getuigen van het incident wat er afgelopen zondagavond heeft afgespeeld. De drie ongeluksvogels worden beschreven als licht tot donker getint, met een spraakgebrek. Twee van de cultuurverrijkers zijn tussen de 20-25 jaar oud, met een sharia zaadcel van 16 jaar.

Henrik Duus van de politie in Nordsjälland, zegt tegen Lokalavisen:

– Het is aan ieder om een situatie te beoordelen waar men in gevaar komt, maar in dit geval moet ik toegeven dat het meisje juist gehandeld heeft, deze keer kwamen ze de verkeerde tegen.

Bron:

http://www.expressen.se/omtalat/tre-man-overfoll-15-ariga-kampsporttjejen–det-skulle-de-aldrig-ha-gjort/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s