De asielbus staat weer is stil – verwende asieltoeristen in luilekkerland

Afgelopen zaterdagavond omstreeks 19:00 uur moest de politie naar het Centraal Station uitrukken omdat weer is voor de zoveelste keer een groep “vluchtelingen” weigerde een reisbus van de Immigratiedienst te verlaten. De asielzoekers zijn drie verschillende verblijven aangeboden en hebben ze allemaal geweigerd.

Personeel van de immigratiedienst is samen met tolken bij de bus met ontevredenen aangekomen om de situatie te analyseren. Waar politie in de nabijheid is geëist om te voorkomen dat de constellatie in trammelant zou eindigen. De asielzoekers in de bus zijn een tijdelijke asielaccommodatie aangeboden in Sundsvallstrakten, in Torpshammar, en in Åstön, die niet aan hen wensen voldeed. Omstreeks 21:00 zaterdagavond was over de gebeurtenis nog steeds niet een nieuwsbericht binnengekomen, wat waarschijnlijk betekent dat de groep asielweigeraars nog steeds in hen asielbus zitten.

Politie noch de mainstream media vermeldt hoeveel ontevreden asielklanten in de bus blijven bivakkeren, ook wordt geen opheldering gegeven over hen nationaliteit of etniciteit. De asielzwervers weigeren de asielaccommodaties te accepteren omdat ze afgelegen liggen. Dezelfde reden wat we eerder hebben gehoord in soortgelijke situaties.

De rampvluchtende asielvloekers, die beweren met gevaar voor hun leven op de vlucht te zijn voor oorlog en vervolging, kunnen niet de ontbering ondergaan in een tijdelijk verblijf op het Zweedse platteland. Ze zoeken hun verdriet liever in de grote steden met uitgaansgelegenheden en chique winkels. En wanneer de dorpsidioot van de EU, Zweden, niet aan de wensen van de ernstig getraumatiseerde noodbehoeftige oorlogslachtoffers kan voldoen, gaan ze zich gedragen als verwende toeristen in Benidorm.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/11/07/lyxmigranter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s