Buren durfden niet de islamitische massamoordenaars in San Bernardino te melden – waren bang te worden beschuldigd van racisme

Een islamitisch echtpaar heeft afgelopen woensdag 14 mensen vermoord en 13 zwaar gewond tijdens een kerstfeest in Californië. Het blijkt nu dat de buren van de moslims al lange tijd opgemerkt hadden dat het echtpaar zich verdacht gedroeg – maar vermeden contact met de overheid op te nemen uit angst te worden beschuldigd van racisme.

Tashfeen Malik, 27, en Syed Rizwan Farook, 28, stormde woensdagochtend, tot de tanden bewapend, in een centrum voor verstandelijk gehandicapten en schoten 14 mensen dood.

Na de massamoord vluchtte het islamitische echtpaar in een auto, maar werden na een intensieve politiejacht gedood.

Will Carr, een verslaggever van Fox News, meldt dat de buren hun twijfels hadden over de twee personen “met Midden-Oosten achtergrond”, die al kort na hun verhuizing veel mensen met grote pakketten aan de deur ontvingen. Een buurvrouw heeft er toch voor gekozen geen contact met de politie op te nemen, omdat ze bang was beschuldigd te worden van racisme.

Volgens CBS Los Angeles heeft een man die in de buurt werkt verklaard dat er elke dag minstens zes personen uit het Midden-Oosten op het adres van het jihadistische koppel aanklopte. Ook hij gaf er de voorkeur aan niet zijn duistere voorgevoelens aan de grote klok te hangen, om te voorkomen dat die van “rasprofilering” beschuldigd zou worden.

– Tijdens de lunchpauze besproken we met elkaar wat er toch in hemelsnaam in deze buurt afspeelde, zegt hij.

rommel: De politie heeft nog steeds niet het motief van dit bloedbad kunnen vaststellen. Misschien dat het toch iets met de islam te maken heeft, ondanks alles, de religie van vrede? De zegeningen van de islam. Het paradepaardje van nieuw-links. Sinds het laatste mislukte experiment om ons aan die losers communisten te verkopen. Hoelang gaat deze waanzin nog door? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s