Boos en wraakzuchtig

“Ik moet helaas zeggen dat Zweden naïef is geweest”, verklaarde de Zweedse staatsminister Stefan Löfven (Socialisten) tijdens een persconferentie deze donderdag. Hij stond daar nogal terneergeslagen met een glimp van paniek in zijn ogen om de verzamelde pers te verklaren hoe het me de vooruitgang gaat van de jacht op de islamitische terrorist die heel Zweden de laatste dagen in de ban houdt. Een IS terrorist uit Irak met de bedoeling het op dromen opgebouwde multiculturele gammele socialistische kaartenhuis in Zweden naar Allah te blazen. Verleden week wist die bij vragen over de ongecontroleerde toestroom van “vluchtelingen” over de open grenzen van Zweden nog trots te verklaren dat “alles onder controle is”.

Van die trots en onder controle was weinig meer van te zien. In het voetspoor van de vreselijke islamitische terreuraanslagen in Parijs van afgelopen vrijdag is een bericht van zijn SÄPO, (Zweedse nationale veiligheidsdienst), medegedeeld dat een IS-gangster door Zweden sluipt met het plan een bomgordeltje te doen, wat geresulteerd heeft dat eindelijk bij de linkse goedmens de blindluiken een stukje gaan openen. Op een kiertje. Om zich niet meteen te laten verblinden door de bittere werkelijkheid. Nog even met de ogen knipperen in de zon van nare waarheid. Alarmfase werd op een schaal van vijf naar vier opgeschroefd. Serieus stront aan de moslimknikker. De islam komt nu werkelijk dichtbij. In al zijn glorie. Zelfs met ons laffe dhimmigedrag in Zweden. Dat is schrikken. Kruipen voor de islam is niet genoeg. Ze komen ons ook halen. Terwijl we toch altijd zo braaf zijn geweest voor de islam.

Maar mijn ogen zijn niet die van de bestuurlijke politieke elite, de naïeve,  de dommen, waar Stefan Löfven aan refereert, waar we de afgelopen decennia mee zijn geterroriseerd. Die van mij staan wijd open. Het zijn jullie politici die de ongebreidelde islamitische narigheid binnen laten stromen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s