A day in the Swedish life

Christal White – alias Chrissie Het laatste hondje van me, in een lange rij.

Zweden – Een asielzoekend christelijk echtpaar was afgelopen zondagavond gedwongen uit een asielaccommodatie in Tärnaby te vluchten, nadat de vrouw en man zwaar mishandeld waren door islamitische asielzoekers in het asielcentrum. Het echtpaar is door de moslims met het leven bedreigd. Behalve dit geweldincident is in dezelfde nacht een asielzoeker gearresteerd voor geweldpleging op een medebewoner in een asielcentrum in Lesjöfors.

Alleen al in het afgelopen weekend hebben zich zeven geweldsincidenten met daaropvolgende politie-interventies voorgedaan in verschillende asielcentrums rondom het land. En in de vroege maandagochtend werden er weer twee nieuwe gewelddadigheden door asielzoekers bij de politie aangemeld.

Op zondagavond 23.53 belde een asielzoekster vanuit een asielcentrum in Tärnaby de politie, in het noorden van Zweden. Het duurde een tijd voordat de politie klaarheid kreeg in wat er aan de hand was, aangezien men eerst een tolk moest optrommelen die het gesprek aan de telefoon kon vertalen. Het bleek uiteindelijk te gaan om de man van de vrouw die door drie moslims in elkaar gebeukt werd.

Twee islamdaders hielden het christelijke slachtoffer vast terwijl een derde verkondiger van de religie van vrede met zijn vuistjes in zijn gezicht en maag de koran trommelde. Het christelijke slachtoffer heeft bloed gespuugd. De verwondingen worden ondanks de bloedbrij in de Zweedse media als “mild” benoemd. Volgens de politie was het christelijke asielzoeker-echtpaartje zodanig onder de indruk van de verrijking van de islam dat ze op stel en sprong het asielcentrum hebben verlaten.

Het christelijke door de islam verrijkende echtpaar wist de daders die hun een islamitisch lesje had geleerd meteen aan te wijzen en te identificeren. Maar tevergeefs, helaas, niemand van de moslimverdachten is is tijdens deze islamitische pogromnacht gearresteerd. Het lokale sufferdje Västerbottens-Kuriren vertelt dat er uiteindelijk twee politieagenten op het strijdtoneel arriveerde. Die eerst 250 kilometer naar het noorden moesten rijden om bij de plaats van het delict aan te komen. Vervolgens hadden ze het de hele nacht te druk om het belaagde christelijke echtpaar ergens anders in te kwartieren. Het identificeren en arresteren van de verdachten liet zich daarom een beetje wachten. Politie heeft het er maar druk mee. Met de enorm verrijkende islamitische cultuurinvasie.

In de Zweedse media wordt noch de daders, noch de slachtoffers benoemd. Hoe zou dat toch komen?

http://avpixlat.info/2015/11/30/muslimer-misshandlade-och-hotade-kristet-par-pa-asylboende/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s