“Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC” – gezondheidszorg in Duitsland op de knieën door asielchaos

011

De asielchaos legt grote druk op de Duitse gezondheidszorg, meldt de Britse Daily Express.
– Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC, en exotische ziektes, zegt een vrouwelijke anesthesist tegen het dagblad.

Volgens de dokter, die in Duitsland werkt maar uit Tsjechië komt, zijn de ziekenhuizen niet gewend deze enorme behoefte aan gezondheidszorg uit de derde wereld te hanteren, veel immigranten dragen ziektes met zich mee die al lang geleden in Europa uitgeroeid zijn.

-Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC, en exotische ziektes waar de gezondheidszorg in Europa niet op voorbereid is, zeg de Tsjechische anesthesiste.

Kleinere gezondheidscentrums hebben geen medisch apparatuur voor de ziektes van deze immigranten, waardoor deze naar de grote ziekenhuizen moeten worden doorverwezen, die propvol raken met immigranten. De ophoping leidt tot veel onrust tussen de verschillende immigratiegroepen die een wachtkamer moeten delen, de autoriteiten voelen zich gedwongen om politie met honden in te zetten.

In tegenstelling tot Zweden eist Duitsland dat immigranten, precies zoals hun eigen bevolking, voor hun medicijnen betalen die de dokter voorschrijft. Maar dat wordt niet geaccepteerd, vertelt de anesthesiste. In plaats te betalen gaan de immigranten heibel schoppen in de apotheek.

– Dat leidt tot enorme woede uitbarstingen. Ze overgeven hun kinderen met een verkoudheid en laten hun kind aan het apotheekpersoneel over met de woorden: “Hier, behandel jij het maar!”. De politie is nu gedwongen niet alleen de ziekenhuizen te bewaken maar ook de grotere apotheken.

De anesthesiste vermeldt ook dat het volgens haar onmogelijk is om de naar schatting 1,3 miljoen immigranten die in Duitsland zijn aangekomen aan werk te helpen, veruit de meeste beheersen geen andere taal dan die van thuisland.

– Zelfs de professor die onze afdeling leidt vertelt hoe neergeslagen hij wordt om te zien hoe zijn schoonmaakpersoneel, die al meerdere jaren fulltime werkt voor 800 euro per maand, gedwongen wordt om in de ziekenhuis doorgangen jongemannen te confronteren die alleen maar eisen en klagen, willen alles gratis hebben, en als dat niet lukt breekt de hel los.

Natuurlijk kan het altijd nog erger. Zoals in Zweden. Een derde wereld immigrant met drie kinderen krijgt 2300 euro per maand belastingvrij, wanneer je alle bijdrages bij elkaar optelt. Dat was in 2013. Sindsdien zijn de gratis geld voorzieningen voor de zielige ‘vluchteling’ alleen maar toegenomen, terwijl de gezondheidszorg en tandheelkundige zorg geheel gratis is voor alle asielzoekers en illegalen die in het land verblijven.

Bron:

http://www.friatider.se/m-nga-invandrare-har-aids-syfilis-obehandlad-tbc-v-rden-p-kn-i-asylkaosets-tyskland

Een gedachte over ““Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC” – gezondheidszorg in Duitsland op de knieën door asielchaos

  1. Wanneer barst de bom?Want dat hij barst,daar twijfel ik niet aan!Maar dit laat wel weer zien wat een ondankbaar schorem het is dat ons overspoelt!Geen land in Europa dat dit lang vol kan houden en er wordt maar meer en meer en meer naar binnen gehaald!Met boten en vliegtuigen vol worden ze hierheen geleid!Ik heb nog nooit in mijn leven de behoefte gehad iemand het leven te nemen,maar nu ben ik toch wel heel dichtbij een verlanglijstje aan te leggen,want er lopen er genoeg rond die het verdienen van de aardbodem geveegd te worden!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s