Het Zweedse debatklimaat kweekt extremisten en moordenaars

Noorse onderzoekers van het Defensie Onderzoekinstituut hebben de correlatie tussen de massa-immigratie en rechts-extremisme in Zweden onderzocht. Men is onder meer van mening dat het streng controleerde Zweedse debetklimaat zowel extremisme als moordenaars creëert.

Het land van alles met mate en normale melk, luidt het gezegde. Zweden is tegenwoordig verre van normaal, maar op veel manieren zeer extreem. Hier is het vaak alles of niets. Dit wordt vooral duidelijk in het immigratiebeleid waar Zweden een extreme uitzonderingspositie op de wereld inneemt – de vraag is hoe groot het aantal van de Zweedse bevolking is wat werkelijk begrijpt hoe extreem, gezien de misleiding en leugens die het door de links gelieerde media voorgeschoteld krijgt.

In het Noorse dagblad Aftenposten is een lang artikel waar Jacob Aasland Ravndal en Johannes Due Enstads hun bevindingen geven over de situatie in Zweden.

Volgens de onderzoekers had Zweden per hoofd van de bevolking de meest extreem-rechtse moorden in West-Europa in de afgelopen 25 jaar. De redenen hiervoor zijn:

  1. Record hoge immigratie
  2. Discussie over immigratie is taboe
  3. Heeft de sterkst rechts-extremistische beweging in Scandinavië

Legitieme immigratie kritische argumenten die in het Zweedse debat naar voren worden gebracht zijn onacceptabel en krijgen een stempel als racistisch of extreemrechts, zeggen de onderzoekers. En wanneer mensen constant op deze manier onderdrukt worden, en voor hen ongerustheid geen gehoor vinden, zoeken ze hun heil in extreme groeperingen en oplossingen. Vervolgens zijn de onderzoekers van mening dat een open immigratiedebat de beste manier is om dit te voorkomen.

In de buurlanden van Zweden zijn immigratie kritische partijen al veel jaren deel van het etablissement, en is het debat totaal verschillend. Wat Zweedse politici en journalisten eigenlijk doen met hen constante stigmatisering van legitieme ongerustheid is het creëren van extremisme en geweld – iets waar we bij Avpixlat al meerdere malen op gewezen hebben; de status quo handhaven in het debat omtrent het volledig ontspoorde immigratiebeleid zal krachten oproepen die niemand van ons in de Zweedse samenleving wil zien.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/11/03/det-svenska-debattklimatet-foder-extremister-och-mordare/

Een gedachte over “Het Zweedse debatklimaat kweekt extremisten en moordenaars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s