Zweden gaat dood

cemetery-999955_640-e1446252611148

Op het blog “Het afwijkende land in het noorden” schrijft de eigenaar Martin Hedlund, doctorandus op de afdeling Geografie en Economische Geschiedenis aan de Universiteit van Umeå, over politiek incorrecte kwesties, zoals immigratie. In een artikel van afgelopen woensdag schrijft hij over de verwachte bevolkingsprognose 2016-2030, die hij nu vanwege de immigratie recordhoogte heeft bijgewerkt.

Volgens de laatste prognose van de Zweedse migratiedienst is het aantal asielzoekers voor dit jaar circa 160 000 met 190 000 als top – een verdubbeling in vergelijking met 2014, toen er 81 301 personen in Zweden aankwamen.

In de Zweedse media praat men zelden, om niet te zeggen nooit, over gezinshereniging immigranten en andere groepen. Ervan uitgaande dat het aantal gezinshereniging immigranten gelijk is aan het aantal immigranten in 2014 kunnen we er circa 80 000 bij optellen, en is de immigratietoestroom voor dit jaar ongeveer 240 000.

Hedlund wijst erop dat niet iedereen asiel verleend wordt, maar een meerderheid blijft in het land. Zoals bij iedereen al onderhand bekend is heeft een bestaan als illegaal in Zweden in veel gevallen meer voordelen dan een Zweedse staatsburger.

Maar deze schatting van het asielzoekers voor 2015 reikt niet om een correcte prognose te doen. Sinds begin oktober komen er namelijk ongeveer 2 000 asielmigranten per dag. En volgens de immigratiedienst ziet men geen tekenen dat de druk zal afnemen, 2 000 per dag zijn 728 000 asielzoekers in een jaar. Om een relevante schatting te maken moet men de prognose bijstellen aan dit nieuwe niveau.

Volgens de bijgewerkte prognose van Hedlunds ligt het aantal asielzoekers voor volgend jaar vast op een verbijsterende aantal van 670 000 goudzoekers. In 2018 heeft het aantal cultuurverrijkers zich verdubbeld ten opzichte van 2015, en in 2023 kan de allochtone Zweed gedag zwaaien naar zijn culturele achtergrond. Dan is die een minderheid in zijn eigen land. Blijft de islamitische asieltsunami op het huidige peil doorgaan wordt het tijd een moskeetje te doen, knietjes maken in een gebedskleed met een stuiterhoofd richting Mekka, en vergeet niet die puberdochter van je neef te trouwen en te consumeren, in naam van de profeet. For god’s sake.

Serieus. Zijn we al zover het verstand verloren dat we deze waanzin door laten gaan? Zelfs de grootste naïeve idioot moet ondertussen begrijpen dat de islam alleen maar voor ellende zorgt.

Vreselijk vrij vertaald.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/10/30/svensken-i-minoritet-till-2023/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s