Indoctrinatie voor kinderen op de Zweedse televisie

0193

In het kielzog van de moordaanslag kon men onlangs bij een manifestatie in Trollhättan in een live-uitzending zien hoe meerdere immigranten een wijsvinger in de lucht steken – het teken van de islamitische terreurgroep Islamitische Staat.

De video hieronder toont eerst hoe de IS dit teken gebruikt en daarna een clip van een Zweeds kinderprogramma waar men van hetzelfde gebaar gebruik maakt. Zelfs als men met grootste waarschijnlijkheid gebruik maakt van het gebaar zonder naar de IS te willen refereren is het tactloos en ondoordacht.

De kinderprogramma’s van de SVT (Zweedse staatstelevisie) zijn in de afgelopen jaren steeds meer veranderd in een propagandakanaal gericht aan de kleinsten, waar men onder andere focust op het normaliseren van de islamitische sluier – wat wil zeggen de onderdrukking van vrouwen, bewieroken van islamitische feestdagen, en het multiculturalisme als fantastisch brengen.

(rommel: ik zie dat SVT tijdens het schrijven de videoclip heeft laten verwijderen, in het filmpje zijn kleine kinderen te zien die zingend met hun wijsvinger omhoog wijzen, zodra de clip in een andere versie weer ergens opduikt zal ik het hier alsnog plaatsen)

Gevonden…
Link naar het filmpje:

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=602023815851

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s