Zo dit al waanzin is, dan is er toch systeem in

cartoon-718659_640

Ziekenhuizen en andere medische instellingen in de gemeente Stockholm worden nu onder de loep genomen om te ontdekken of er een mogelijkheid bestaat om het tot asielaccommodaties te transformeren. – Ik moedig alle andere gemeentes en provincies aan om hetzelfde te doen, zegt de politicus Paul Lindquist van de Moderaterna (liberaal-conservatieve partij in Zweden).

Kort na de mededeling van de immigratiedienst dat de prognose voor het aantal asielzoekers voor dit jaar van 74 000 naar 190 000 is bijgesteld, heeft de gemeenteraad van Stockholm besloten een handje te helpen door ziekenhuizen en andere medische gezondheidszorginstellingen te dwingen ruimte te maken voor huisvesting van ‘vluchtelingen’.

– Ik moedig alle andere gemeentes en provincies aan om hetzelfde te doen. We moeten alles doen wat in ons macht ligt om de situatie in Zweden te verbeteren, zegt raadslid Paul Lindquist (M) tegen SVT (Sverige Television).

Lindquist vermeldt er ook nog even bij dat ie niet wil dat de medische zorg naar beneden gaat, maar er zijn lege ruimtes die gebruikt kunnen worden voor asielopvang. Daarom heeft de gemeenteraad van Stockholm besloten om alle gezondheidszorginstellingen te “stofzuigen” op leegstaande ruimtes.

Bron:

http://nyheteridag.se/sjukhus-gors-om-till-asylboenden/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s