Nothing else matters

piranhas-123287_640

De tsunami van asielzoekers wat Zweden overspoeld zet druk op de capaciteit maar de politie heeft nog steeds controle over de situatie. Zegt de directeur van de nationale politie-operaties.

Nu erkent de politie openlijk dat ze hun normale arbeidsverrichting naar beneden moet bijstellen om criminaliteit te voorkomen en te onderzoeken van – ja, wat dat is wordt niet echt duidelijk, alleen dat het op een of andere manier verbonden is met de huidige asieltsunami. De aankondiging komt van het hoogste management van de politie, die nu indirect tegen de Zweedse bevolking zegt dat ze aan hen lot overgelaten zijn.  “We hebben niet meer de middelen voor regulier politiewerk”, zegt Mats Löfving, directeur van de nationale politie-operaties afdeling NOA.

Tegelijkertijd beweert Löfving dat er orde en veiligheid in Zweden heerst. Hoe deze dubbele en tegenovergestelde berichten samengaan wordt verder niet verklaard. Een verklaring kan zijn dat de werkelijke reden van de politie is om te beweren dat er orde en veiligheid is, niet het feit is dat er in werkelijkheid geen orde en veiligheid bestaat, maar de angst om met de gevestigde linkse media te botsen door de invoering van grenscontroles, waar elk EU-land in specifieke situaties recht op heeft om in te voeren. Het zou een openlijke erkenning zijn dat in het land niet langer meer orde en veiligheid heerst als deze noodgreep wordt toegepast.

Elke dag stromen er duizenden immigranten ongecontroleerd het land binnen. Ongeveer de helft verdwijnt spoorloos, vele van hun in een illegaal bestaan in een immigrantengetto waar Zweden meer dan rijk aan is. Ondanks het feit dat er elke dag duizenden illegale buitenlanders in Zweden ondergronds gaan denkt de politieleiding nog steeds dat het niet gerechtvaardigd is om extra controles uit te voeren. In tegendeel, paradoxaal zijn er minder controles dan voorheen.

Ook hier is de verklaring dat men niet de Zweedse links-liberale mediamafia tegen het hoofd wil stoten, die de macht heeft verworven om het land te regeren. Men heeft goed in geheugen hoe de kracht van de links-liberale media je loopbaan en privéleven kan vernietigen. Daarom doet men precies het tegenovergestelde wat men zou moeten doen gezien de tsunami van “vluchtelingen”.

Dit leidt ook tot de vraag wat ‘het’ in dit geval is wat zoveel capaciteit van de politie eist dat men gedwongen is het Zweedse volk zonder politiebescherming over te laten om de asielchaos te prioriteren. Wordt de politie ressource gebruikt om de asielstroom te begeleiden, helpen en beschermen? Bewaken van asielaccommodaties? Die vraag blijft onbeantwoord.

Waar Mats Löfving wel expliciet duidelijk mee is dat men niet van plan is grenscontroles uit te voeren. Daar is de angst voor de linkse media te groot.

Voor de grens overstekende criminelen komt Löfvings verklaring als een vervroegd kerstcadeau. Nu wordt het nog makkelijker voor professionele criminele bendes om de grens over te steken om hun criminele activiteiten met harddrugs, diefstal, wapenhandel en moord naar Zweden te brengen.

Mocht u onverhoopt in de toekomst slachtoffer van een misdrijf worden, bel niet de politie. Toon een beetje begrip, ze hebben geen tijd voor die triviale alledaagse misdaden waar u aan blootgesteld wordt. Die kleine dingen dat je auto gestolen is, je portemonnee gejat, je zoon van zijn mobiel berooft, of je dochter op weg naar huis verkracht is. Nu is moment aangebroken om niet egoïstisch te zijn en zielig te doen. Er komen elke dag duizenden “kwetsbare vluchtelingen” binnen die beter verdienen. Zoals Zabi.

Bron:

http://avpixlat.info/

Een gedachte over “Nothing else matters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s