De Vluchteling Kinderen van Zweden

Onlangs heeft de Zweedse krant Gothenburg-Post een huilverhaal gepubliceerd over een 16 jaar oud Niet-Begeleide Minderjarige Vreemdeling (NBMV) die …. blijkt een volwassen man te zijn.

Eenzaam-in-Zweden

Is volgens u deze persoon 16 jaar oud?

Wat nog erger is dat Avpixlat, een site vaak bestempeld als racistisch, hun reportage volledig verwoest heeft door simpel het Facebookaccount van de jongeman te bezoeken om zijn informatie te lezen en foto’s kijken. Ze ontdekte dat hij als sinds 2008 is ingeschreven op een datingsite. Als zijn leeftijd waar is was hij als jochie van acht jaar al op zoek naar een sekspartner. Maar zoals u zelf kunt zien is hij op de site 24 jaar oud.

cryyxorueaan61_-large-arse

Moet ik uitleggen wat een ramp het is dat gevestigde journalisten in de massamedia niet eens naar basisinformatie kijken voordat ze een zielig karakter portret schrijven? De man beweert dat die een vluchteling uit Afghanistan is, en beschildert dit met een verhaal van ellendige ervaringen wat hij in de handen van mensensmokkelaars heeft moeten meemaken, terwijl zijn Facebookaccount vol staat met foto’s waarop hij in Istanboel poseert in Ray-Bay kleuren en een grote polshorloge draagt.

1

Of waarom niet deze foto waar je hem ziet lijden bij een zwembad in Zuid-Europa? Geen wonder dat hij naar Zweden verhuisde, gezien de vreselijke omstandigheden waarin hij verkeerde.

2

Zijn fotogalerij geeft de indruk van toerisme in plaats van oorlog. In het artikel van GP toonde hij de journalisten een kaart van zijn reisroute: Afghanistan – Pakistan – Iran – Turkije – Griekenland – Macedonië – Servië – Hongarije – Oostenrijk – Duitsland – Denemarken – Zweden. De meerderheid van deze zijn veilige landen maar er kwamen geen vragen waarom hij heeft vermeden in een van deze landen asiel aan te vragen.

Toen hij in Zweden aankwam was het winter en “alles wat hij bezat was een mobiele telefoon en de kleren die hij droeg.” Er is geen verklaring hoe hij het voor elkaar heeft gekregen zijn paspoort te verliezen maar niet zijn Iphone. Net als de meerderheid van de mensen die in Zweden asiel krijgen is hij niet in staat om zijn identiteit te verifiëren.

Employees van de Zweedse immigratiedienst hebben verteld dat asielzoekers uit Syrië en Eritrea voor bijna 100% hun asielaanvraag toegekend wordt, ondanks dat 72% van de aanvragers uit Eritrea een paspoort ontbreekt, en uit Syrië is het getal 98%. Ze weten simpelweg niet of de persoon die voor hun zit diegene is wat die zegt, en het kan ze ook niet echt schelen, omdat het bevel van hogerop eist dat er zoveel mogelijk mensen in zo kort mogelijke tijdspanne aanvaard worden.

Als de werknemers van de immigratiedienst hun computers aanzetten verschijnt er een bericht op het scherm wat hun aan de visie van de Zweedse overheid moet herinneren: “Wij zien de immigratie als een positieve kracht, wat bijdraagt aan de rijkdom van ons land, zowel financieel als cultureel.”

Een voormalige werknemer van de immigratiedienst heeft een debatartikel geschreven waarin hij verklaart dat het voor ISIS-terroristen veel te makkelijk is om in Zweden te komen, zelfs als het personeel argwaan heeft is er geen tijd voor verder onderzoek. Elke aanvraag moet binnen maximaal 1.5 uur behandeld worden, vergeleken met de 2,5 uur van “normale” asielaanvragen.

Als werknemer wordt van je verwacht dat je elke week minstens 3 afgesloten beslissingen inlevert, het aantal afgewerkte aanvragen beslist over je individuele salariëring en mogelijkheid tot een vastdienstverband. Met andere woorden, het werkthema is ‘hoe meer hoe beter’, en krijgt een keuze tussen behoudt je werk of doe goed werk.

Ziet deze man er volgens u als 16 jaar oud uit?

16

En deze. Ziet die er naar zeventien jaar uit?

muhammad

Het aantal kinderen wat in Zweden asiel zoekt is in de afgelopen tien jaar geëxplodeerd, waarschijnlijk omdat kinderen eerder asiel verleend wordt dan volwassenen en de Zweedse overheid niet de leeftijd controleert van deze zogenaamde kinderen. De immigratiedienst verwacht dat er 30 000 Niet-Begeleide Minderjarige Vreemdelingen in 2015 in Zweden arriveren. In Denemarken heeft men onlangs 282 NBMV’s een leeftijdonderzoek laten ondergaan waaruit bleek dat 203 van hun volwassenen zijn die over hun leeftijd liegen.

Of deze: “De snelste veertienjarige” die een lagere school in Kristianstad bezoekt om zijn leeftijdgenootjes te inspireren.

14

In Noorwegen blijkt uit röntgenfoto’s van tanden van de NBMV’s dat 9 van de 10 “kinderen” ouder dan 18 jaar zijn. Soms zijn ze 10 jaar ouder dan dat ze opgeven. Asha uit Somalië zei dat ze was 19 jaar oud was terwijl ze 30 jaar oud is, wat voor haar tot een levensbedreigende situatie heeft geleid. Ze heeft een gevaarlijke hoge bloeddruk en is verkeerd gemediceerd vanwege haar onjuiste leeftijd. In het betreffende artikel verklaart ze: ” De arts verandert mijn medicatie de hele tijd, het helpt niet, maar ik kan niets over mijn leeftijd zeggen.”

Om het simpel te zeggen: Dit is klote voor alle betrokkenen. Immigranten die liegen over hun leeftijd kan de verkeerde medicijnen worden voorgeschreven wat bijdraagt aan hun overlijden, als ze aangeven dat ze jonger zijn dan in werkelijkheid zullen ze langer moeten werken en later in pensioen gaan wat anders normaal is. Het is ook slecht voor de Zweedse belastingbetaler die deze oplichters financiert, maar degenen die het werkelijk bedonderd krijgen zijn de werkelijke vluchtelingkinderen die van honger dood sterven in vluchtelingkampen.

Een paar weken weken geleden kwam de Zweedse regering naar buiten met de mededeling dat ze acht miljard euro van het Zweedse buitenlandse humanitaire hulp zou onttrekken om deze te gebruiken voor vluchtelingen in Zweden. De beslissing kwam een dag later nadat de UN een wanhopige boodschap had uitgebracht dat ze wegens gebrek aan financiële fondsen de hulp met voedsel en water moet annuleren voor 360 000 vluchtelingen in de buurt van de conflictgebieden. En nu heeft de socialistische staatsminister besloten nog meer geld van dat budget te gebruiken om de iPad vluchteling in Zweden bij te staan.

Tino Sanandaji is een Koerdische nationale econoom in Zweden en zijn antwoord hierop is als volgt: “De VN middelen om 2,5 miljoen Afghaanse vluchtelingen te verzorgen is gelijk aan de kosten van de 300 Niet-Begeleide Minderjarige Vreemdelingen in Zweden in een jaar. Bezuinigen op gezondheidszorg en scholing voor miljoenen kinderen in de derde wereld voor een paar dure vluchtelingen in Zweden is “niet het nemen van verantwoordelijkheid, het is flagrante waanzin. De enige die met zijn verstand erbij kan is onze Zweedse regering omdat ze gevangen zitten in een massapsychose. Waar Zweden mee bezig is een misdaad van historische proporties, en degenen die dit naar voren hebben geschoven hebben veel gestorven levens op hun geweten.”

Het is duidelijk, iedereen is mad.

Bron:

https://acidmuncher.wordpress.com/2015/10/21/the-refugee-children-of-sweden/

Een gedachte over “De Vluchteling Kinderen van Zweden

 1. Ze verdienen alle aandacht hoor!

  Kleine Harry is stoer en ondanks zijn naam best wel flink. Harry is 40 cm lang. Hij is erg ondeugend en jullie worden vast dikke maatjes. Harry kan rechtop blijven zitten.

  De pop en de kleding kunnen gewoon in de wasmachine.
  Harry weegt 550 gram.

  Deze echte Rubens Barn pop heeft een uniek karakter en een zeer sprekende uitdrukking. Leuk om mee te spelen en lekker zacht om mee te knuffelen. Rubens Barn poppen zijn de beste in haar soort en worden nog met de hand gemaakt.

  Ze lijken jong maar zijn instaat tot productie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s