Afghanistan poept in 1 dag 7 000 paspoorten uit voor “vluchtelingen” die naar Noord-Europa willen

0149

Bureauchef Sayed Omar Sabur, hoofd van het paspoortkantoor in Afghanistan, zegt dat die 7 000 paspoorten per dag drukt, voor meer hebben ze geen capaciteit.  Voor de “asielzoekers” uit Afghanistan die een beter leven in Europa willen, voornamelijk in Zweden en Duitsland, omdat iedereen op de hele wereld onderhand al weet hoe goed de sociale voorzieningen daar zijn. Levenslang gratis geld en huisvesting.

In een artikel op de site van de Spiegel Online, met de titel Voor asiel in Duitsland riskeren ze alles, wordt onder andere verteld dat ondanks ruime financiële bijdrages van het westen aan het land steeds meer mensen Afghanistan verlaten.

Nissam, 28 jaar oud, is een mensensmokkelaar (Schlepper op Duits – vertaald sleper). Hij zegt:
“Onze klanten maken gebruik van onze diensten en krijgen de garantie dat we ze in Duitsland afleveren”.

Nissam zit aan een restauranttafel met drie telefoons voor hem. Hij heeft het druk. Op dit moment zijn dertig mannen in een bus op weg naar Iran. Daarvandaan gaan ze naar Turkije, dan over zee naar Griekenland en verder langs de balkanroute naar Duitsland.

“De zaken gaan prima. Tevreden klanten zijn de beste reclame”, zegt hij.

Nissam onderhandelt met een klant, Qais Halimi, 22 jaar oud, die op een veilige route zijn reis naar Europa wil boeken. Hij wil een bezoekvisum voor Turkije, wat op de zwarte markt 6 000 dollar kost, en voor verder transport naar Duitsland nog is 8 000 dollar. Zijn hele familie heeft het bedrag voor hem samengelapt.

“Liever doodgaan op de vlucht dan hier in Kabul”, zegt de jonge Afghaan. Hij volgt de vluchtelingensituatie in Duitsland via de Deutsche Welle, en zegt: “Duitsland is een goed land. Hier in Afghanistan noemen we Angela Merkel de Moeder van alle vluchtelingen. Ze geeft ons hoop”.

Bureauchef Sayed Omar Sabur, hoofd van het paspoortkantoor in Afghanistan, zegt dat die 7 000 paspoorten per dag drukt, voor meer hebben ze geen capaciteit. “De meesten willen een paspoort om hier vandaan te vluchten”. In Duitsland, heeft hij gehoord, krijgt een persoon met een Afghaans paspoort onmiddellijk asiel.

Het verkeer naar Iran groeit week tot week, op dit moment vertrekken er elke ochtend 65 bussen met 80 passagiers in elke bus.

Commentaar: Op dit moment is er een massieve grondig georganiseerde geheel open “vlucht” van Afghanistan naar Europa. Uit een land waar geen oorlog is, maar niet het economisch niveau van het westen heeft. De drukpersen van Sayed Omar Sabur maken overuren om zijn burgers te helpen naar Europa te reizen om “asiel” te zoeken, niet voor de oorlog maar voor het geld.

“Ze zijn op de vlucht voor oorlog en vervolging”, herhaalt de politici steeds weer, als een bezwering. Het maakt niet uit hoeveel informatie het tegendeel bewijst. Het is verbijsterend hoe de westerse politiek, en hun slaafse media, steeds weer de kop onder grond steken voor de harde feiten, onbegrijpelijk, en wat erger is, onverantwoordelijk.

Bron:

https://meritwager.wordpress.com/2015/10/16/general-sayed-omar-sabur-chef-for-passbyran-i-afghanistan-sager-att-de-trycker-7-000-pass-om-dagen-fler-hinner-man-inte-att-trycka/

Een gedachte over “Afghanistan poept in 1 dag 7 000 paspoorten uit voor “vluchtelingen” die naar Noord-Europa willen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s