We all live in a yellow submarine

images

De gemeenteraad van Stockholm heeft besloten in Ekerö een asielopvang voor 100 asielzoekers te openen in de lege lokalen van een voormalige kleuterschool, naast een lagere school, en een kinderopvang.

De gemeenteraad heeft ervoor gekozen om 100 “vluchtelingen”, waarvan de meeste mannen, onder te brengen in de lege klasruimtes van een kleuterschool naast een lagere school en een kinderopvang voor kinderen van 1 tot 5 jaar oud. De ouders zijn alles behalve gecharmeerd van het idee dat hun kinderen binnenkort op de speelplaats gezelschap krijgen van volwassen asielzoekers, met in gedachte de onrust en conflicten die dagelijks in asielcentrums in het land afspelen.

De ouders hebben contact opgenomen met de gemeenteraad om hun ongerustheid uit te spreken, die niet de veiligheid van hun kinderen kon garanderen, wat ertoe geleid heeft dat veel ouders van plan zijn hun kinderen thuis te houden, zodra de eerste getraumatiseerde islamiet een voet in school zet.

Waar tegelijkertijd door de angstige kruiperzweedjes benadrukt wordt dat men niet perse tegen asielopvang is, maar liever niet bij hun koters. Anders gaan ze hun kinderen verplaatsen naar veilige havens.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/10/14/asylsokande-placeras-intill-forskola-foraldrar-rasar/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s