Moslims beloven binnen 50 jaar Letland over te nemen

How-To-Make-A-Muslim

Het Islamitisch Cultureel Centrum in Letland belooft dat binnen 50 jaar Letland tot een islamitisch land is uitgegroeid, vermeldt het Baltische webportaal Delfi.

Volgens Ahmeds Roberts Klimovičs, de woordvoerder van het Islamitisch Cultureel Centrum, zal de meerderheid van kinderen in Letland in het midden van deze eeuw in islamitische gezinnen worden geboren. Hij heeft drie kinderen en verklaart “hard aan werkt om er meer te maken”. Kļimovičs en de directeur van het cultuur centrum, Jānis Lūciņš, zijn het er over eens dat dit voor de islam de beste manier is om “de wereld op een vreedzame manier te veroveren”.

Voorheen was Klimovičs al vreselijk uit zijn slof geschoten op de burgemeester van Riga, die de euvele moed had om een voorstel te doen dat dure immigranten zich nuttig kunnen maken met eenvoudig lichaamswerk, bijvoorbeeld onderhoud op christelijke begraafplaatsen. Waar moslim Klimovičs het totaal niet mee eens was. Volgens Klimovičs is het de plicht van elke moslim om “christelijke kruisen af te breken, wat respect toont aan de begraafplaats”. Daarom is het volgens Klimovičs onmogelijk voor islamitische immigranten om deel te nemen aan Ušakovs voorgestelde werkverschaffing. Algemeen gezien zijn christelijke kerkhoven “een plaats van straf”, zegt de vertegenwoordiger van de moslimgemeenschap in Letland.

Bron:

http://www.friatider.se/muslimer-lovar-att-ta-ver-lettland-inom-50-r

2 gedachtes over “Moslims beloven binnen 50 jaar Letland over te nemen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s