100 000 redenen tot paniek

jim-morrison-hatred-is-a-very-underestimated-emotion

(Door: Markus Jonsson – Vertaling: rommel)

Eerder dit jaar verzocht de Zweedse immigratiedienst 2 miljard euro extra om de constant toenemende stroom immigranten te klaren. Dit was kort nadat het dagblad Dagens Industri onthuld had dat de Zweedse regering van plan is binnen drie jaar 400 000 immigranten in het land op te nemen. In de overheidsbegroting wat twee weken geleden werd gepresenteerd waren de kosten voor immigratie en integratie traditioneel omhoog geschoten.

Maar vergeet dit alles. Er weer een nieuwe tijd aangebroken. Verleden week wist de krant Expressen te onthullen dat de immigratiedienst in de laatste drie maanden van dit jaar nog eens 100 000 immigranten verwacht. We herhalen het. 100 000 personen in drie maanden! Dit is een volkomen onbegrijpelijk aantal. Dat komt overeen met de bevolking van een middelgrote Zweedse stad. Mensen die huisvesting, voedsel, en werkgelegenheid moeten hebben.

De regering heeft op zijn eigen manier de omvang van de crises erkent en noemt het een uitdaging, maar doet niets om het probleem te beteugelen. In hoeverre ze denken dat de sinds augustus ontstane “vluchteling”-situatie tijdelijk is wordt niet duidelijk. Maar de overheid lijkt te geloven dat dit probleem opgelost is als de situatie in Syrië beter zal zijn. Maar laat ik één duidelijk maken: Het is Zweden die bepaalt hoe aantrekkelijk we zijn voor economische migranten. Zolang Zweden lokt met huisvesting, financiële bijdrage en permanente verblijfsvergunning, blijft er een nooit eindigende stroom van mensen die hier naar toe willen komen.

Als de huidige immigratiestroom ook die van de toekomst wordt, waar alles op duidt, niets wordt ondernomen om deze te stoppen, komen er 400 000 immigranten naar Zweden in 2016. En daar eindigt het niet. De wereld is vol met mensen die liever in Zweden leven dan in hun eigen land. Wij als natie moeten kiezen wat we willen zijn en wat we willen worden. Moeten we proberen te redden wat er te redden is van ons land of de alsmaar versnellende mars voortzetten naar een status van een ontwikkelingsland? De politieke en media elites schijnen volledig geobserveerd zijn om het laatste te verwezenlijken.

Als u behoort tot degenen die geloven dat Zweden “kan voldoen aan de uitdaging”, is het tijd om te heroverwegen. Tijden van chaos staat u te wachten. U en uw familie moet zich voorbereiden op de naderende ondergang.

Bron:

http://samtiden.nu/20901/100-000-skal-till-panik/

Een gedachte over “100 000 redenen tot paniek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s