Mickey Mouse

Mickeymouse

De Zweedse minister van onderwijs Gustav Fridolin (Milieupartij) beloofde de problemen in het onderwijs in 100 dagen op te lossen als hij het vertrouwen van de kiezers kreeg. Dat vertrouwen kreeg hij, maar het verval in het onderwijs neemt onverminderd toe. Met het presentatievermogen van een druiloor die tegen het onderwijspersoneel praat alsof het kleuters zijn, en met zijn handen een hartje vormt en selfies maakt om op zijn Facebookaccount te plaatsen. En nu heeft Fridolin weer een nieuw genius idee. Hij wil bijna volwassen mannen tussen 7-8 jarige in de 2e klassen van de lagere scholen deponeren.

sddefault

Gustav Fridolin

Het gaat om vele duizenden jonge mannen uit Somalië en Afghanistan, de vermeende “niet-begeleide minderjarigen”, Fridolin is er onlangs achtergekomen dat deze niet de hoogopgeleide braintrust zijn wat zijn partij met de steun van de media het Zweedse volk heeft voorgespiegeld. Fridolin beseft eindelijk dat deze jonge mannen gemiddeld een schoolopleiding hebben wat gelijk staat aan het niveau van een 2e klas lagere school in Zweden. Daarom moeten ze met haastige spoed samengebracht worden met Zweedse leerlingen in de 2e klas op de basisschool. Het voorstel werd door Fridolin ingediend tijdens een interview met Aftonbladet hoe het Zweedse schoolonderwijs, wat al door zijn knieën gaat, de enorme extra asieldruk moet verwerken.

Feit is dat deze jonge mannen vaak aanzienlijk ouder zijn dan dat wat ze bij de immigratiedienst aangeven. Fridolin spreekt in zijn voorstel over 14-jarigen, maar ze zijn meestal 18 jaar of ouder. En het handelt zich vaak om mannen met ernstige gedragsstoornissen, geweld en criminaliteit genegen, soms met oorlogstrauma’s, enzovoort. Wat de oorzaak is dat de Zweedse overheid ervoor heeft gekozen om ze in zogenoemde HVB-huizen (rommel: voor psychisch gestoorden) onder te brengen, aangepast voor zware sociale misfits en criminele adolescenten.

En de minister van onderwijs wil dit volk onderbrengen bij Zweedse kleuters in de 2e klas op de basisschool. Ongeacht de werkdruk wat het voor de leraren meebrengt, betekent het ook nog is gigantische risico’s voor de Zweedse kinderen, met deze bijna volwassen mannen met hun gevaarlijk gedrag in de directe omgeving. Het opleidingsniveau van de Somalische en Afghaanse jongeman mag dan wel gelijk staan aan een 8-jarige in Zweden, maar in elk ander opzicht zijn de leeftijdsgebonden verschillen totaal  afwijkend. En niet te vergeten de culturele verschillen.

Fridolins voorstel is slechts de laatste in een reeks wat een gebrek aan politieke volwassenheid en ongeschiktheid van zijn partij in een regering illustreert.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/10/13/fridolins-senaste-skolinitiativ-placera-vuxna-invandrare-i-svenska-lagstadieklasser/

Een gedachte over “Mickey Mouse

  1. Weet die idioot eigenlijk wel aan welk groot gevaar hij die kinderen blootstelt???Agressie,verkeerde voorbeelden,sexuele ontsporingen,enzovoorts!!!Wordt tijd dat hij zelf onderwijs gaat volgen,want zo te zien schort het daar bij hem nog al aan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s