Het nieuwe spannende Zweden met zijn interessante exotische culturen

geile-aap

Stockholm – Vijf tienermeisjes zijn gisteravond in Solna aangerand en verkracht door een groep jonge verkrachters. De politie van Stockholm had op jacht naar de misdadigers een helikopter ingezet en slaagde erin twee van hun te arresteren.

Vijf meisjes, die tussen de 15 en 17 jaar oud zijn, waren laat op avond na een feest op weg naar huis toen ze werden overvallen door een grote groep jonge mannen. Volgens de politie werden de meisjes mishandeld, aangerand, en onderworpen aan zowel verkrachting als poging tot verkrachting.

– Ik weet niet in welke mate en hoedanigheid elk van de slachtoffers is overweldigd, die informatie heb ik niet. Er is sprake van mishandeling, aanranding, en verkrachting, zegt politiewoordvoerder Albin Näverberg van de Stockholm politie tegen Nyheter Idag.

Er werd een intensieve zoektocht gestart naar de verkrachters waar onder andere een helikopter aan deelnam.

– Er was een helikopter in de lucht tijdens deze zoektocht. Wat deze voor opdracht had weet ik niet, maar ik lees dat er een helikopter in de lucht was.

Twee minderjarige jongens, wiens etniciteit niet wordt vermeld door de linkse staats tv SVT, konden worden gearresteerd bij een benzinepompstation van Statoil, ongeveer vijf minuten lopen van de plaats van delict.

Ze zijn nu verdacht van verkrachting, poging tot verkrachting, mishandeling en aanranding. Verder is er nog een derde persoon in hechtenis genomen voor verhoor. De politie sluit niet uit dat er nog meer daders zijn.

Vandaag zijn drie advocaten opgetrommeld voor de verdediging van de gearresteerde verdachten, en wordt het verhoor samengehouden met de ouders en de sociale dienst. Het is onduidelijk of het hier een groepsverkrachting betreft.

Bron:

http://nyheteridag.se/polisens-helikopter-jagade-valdtaktsman-som-gav-sig-pa-fem-tonarstjejer-i-solna/

http://www.exponerat.net/minderariga-pojkar-anhallna-i-solna-for-bland-annat-valdtakt-misshandel-mot-fem-flickor/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s