Koning in de discotheek

maybe_i_am_crazy

Kinderen op kleuterscholen worden aangemoedigd halal geslacht vlees te eten, of anders maar proberen vol te vreten met een groensalade als het niet past.

De gemeente Tierp adviseert op zijn website kinderen halal geslachte kip te eten. Tijdens het contract opmaken met de leverancier werd er geen eis gesteld dat het kippenvlees niet halal geëtiketteerd is. Het halal geslachte product wordt nu geserveerd in alle kipgerechten in de schoolgemeenschap van Tierp.

“Het verschil tussen een halal geslachte kip en een niet-halal geslachte kip is dat een islamitisch gebed wordt gelezen in de slachtruimte voordat de kip het slachtproces in de slachtlijn richting Mekka ondergaat. Verder is er geen verschil in het proces van het slachten. Het lijden van de kip verschilt niet met andere processen van slachten.

Als u, uw kind, of ander gezinslid, niet wenst om een halal geslachte kip te consumeren, is er nog altijd een vegetarisch alternatief beschikbaar.

Bij twijfels of vragen over halal geslachte kippen in de gemeente Tierp, aarzel niet om contact op te nemen met de gemeentelijke voedingsconsultant op 0293-21 ​​85.”

Men kan zich afvragen waarom politici en ambtenaren in Tierp nog steeds niet doorhebben dat ze deel uitmaken van de sluipende islamisering. Bij elke geslachte halal kip gaan er paar centen naar de islamisten. Het halal-etiket betekent dat een een bedrijf halal-belasting betaalt aan een organisatie wat gecontroleerd wordt door islamieten.

En het getuigt van een waanzinnige onwetendheid om te ontkennen dat het in Zweden voor het overgrote deel een zwaar islamitisch probleem is om niet halal geslacht levensmiddelen te serveren en op te vreten, ja, met voornamelijk varkensvlees, zonder druk te maken dat een mohammedaan of zijn Allah nuts gaat. En op jacht gaat. Om een kopje kleiner te maken, uit liefde voor zijn disfunctionele god en het beloofde paradijs met tientallen ongeneukte puberkutjes.

Halal – een voorproefje van terreur

Het videofilmpje beneden begint met de westerse methode om diertjes met een boutpistool te verdoven voordat ze geslacht worden. De rest van de video vertoont de islamitische halal slacht. Halah met zijn sharia wetgeving vereist dat consumptiedieren levend de nek wordt doorgesneden.

Misschien een idee om dit filmpje aan de kleuters in de gemeente Tierps te vertonen?

Bron:

http://petterssonsblogg.se/2015/10/01/dagisbarn-uppmanas-ata-halalslaktat-kott-eller-forsoka-bli-matta-pa-sallad-ifall-det-inte-passar/

Sukkel voor de liefde

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s