Zweeds autochtone bevolking binnen 10 tot 15 jaar in de minderheid met de huidige immigratiestroom

CQPqfC4WgAAvOyz

“Wat er nu in Zweden gebeurt is een nog nooit beproefde methode wat in heel de westerse wereld haar weerga niet kent”, zegt econoom Tino Sanandaji in de nasleep van de unieke situatie waar Zweden zich op dit moment in bevindt, met politici en journalisten die zich geallieerd hebben met het doel om Zweden tot een onherkenbaar monster te transformeren.

Tijdens de jaren 1990-2010 ontving Zweden gemiddeld 25 000 asielzoekers per jaar, wat drastisch veranderde toen Fredrik Reinfeldts (de voormalige liberaal-conservatieve minister-president van Zweden) zijn beruchte samenwerking begon met de Miljöpartiet (Zweeds Groen-links), om de Zweedse stemmers op de Zweden Democraten te straffen. Het record van verleden jaar is nu al ruimschoots gebroken met meer dan 1 000 asielzoekers per dag die over de niet bestaande grenzen stromen.

Volgens de laatste prognose van de Zweedse immigratiedienst zouden er dit jaar 74 000 asielzoekers aankomen in het land, een getal wat afgelopen vrijdag is gepasseerd. Sanandaji wijst er ook op dat de machthebbers in Zweden van mening zijn dat de huidige ontwikkeling wordt gecreëerd door externe en tijdelijke factoren, terwijl het in feite hun signaalpolitiek is die nu in volle gang zijn resultaat bereikt.

Alleen al afgelopen september 2015 zijn er 24 000 (geregistreerde) asielzoekers aanbeland. Volgens de immigratiedienst komt ongeveer 60 procent niet uit Syrië. Degenen die denken dat de immigratiestroom op gang is gebracht door de oorlogsituatie in Syrië weten niet waar ze over praten. Zelfs met uitzondering van Syrië neemt Zweden een veelvoud van asielzoekers op. Verleden week meer dan 4 000 asielzoekers exclusief uit Syrië.

De Zweedse regering en media geven een valse indruk dat de immigratiecrises tijdelijk is, hanteerbaar en veroorzaakt door de oorlog in Syrië. De vluchtelingchaos is eenvoudiger te verklaren. Zweden is door een geleidelijk uitgefaseerde bescherming van de grenzen en een genereus asielsysteem overgeslagen naar een vrije immigratie. Op dit moment wachten er tientallen miljoenen mensen in landen als Syrië, Afghanistan, Eritrea, Somalië en Irak, om hun geluk met een asiel aanzoek over de grens van Zweden te beproeven, ze komen eraan.

Tot slot concludeert Sanandaji dat met de huidige gang van zaken de autochtone Zweed binnen 10-15 jaar een minderheid in zijn eigen land is.

Ongeacht dat je van mening bent of dit slecht of goed bevalt, is het een fascinerend historisch experiment wat we in ons leven mogen meemaken. May you live in interesting times.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/10/01/svenskarna-i-minoritet-om-10-15-ar-med-nuvarande-invandringstakt/

2 gedachtes over “Zweeds autochtone bevolking binnen 10 tot 15 jaar in de minderheid met de huidige immigratiestroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s