Nieuw record: Nieuwkomende islamiet weet binnen tien dagen een Zweedse vrouw te verkrachten

strangnasberetkarlson

De verkrachtingen werden gepleegd buiten het Hotel Mälarblick, een asielaccommodatie gerund door het belastinggeld ondersteunde asielbedrijf Jokarjo van de miljonair Bert Karlssons.

Twee immigranten uit de Arabische wereld zijn gearresteerd op verdenking van de dubbele verkrachting afgelopen augustus in Strängnäs. Eén van hen, die nu in hechtenis zit, was niet meer dan tien dagen als asielzoeker in Zweden aanwezig voordat hij zijn verkrachting pleegde.

In de nacht van 23 augustus werd een vrouw buitenhuis in de buurt van Bert Karlsson asielaccommodatie Hotel Mälarblick in Strängnäs opeenvolgend twee keer overvallen en verkracht door verschillende mannen.

(Als achtergrond van dit schrijven verwijs ik graag naar een artikeltje van mijn bloedbroeder in het kwaad, die andere rare gek, Bron, die er ook wat woorden aan heeft verspild:)

Zweden: Vrouw tweemaal verkracht – door verschillende mannen op verschillende locaties – binnen een uur 

shitonthekoran

Na uitvoerige DNA-testen op een groot aantal mannen heeft de politie nu twee verdachten gearresteerd – beide immigranten uit MENA-landen, volgens gegevens van de Zweedse rechtbank, waar Fria Tider kennis van heeft genomen.

Een van hen, 31 jaar oud, werd afgelopen vrijdag gearresteerd op verdenking van aanranding en verkrachting. Volgens de Zweedse immigratiedienst is de man een nieuw aangekomen asielzoeker en in behoefte van een Arabische tolk.

“NN (No Name) heeft op 13 augustus dit jaar een aanvraag ingediend voor een verblijfsvergunning, zijn verzoek staat nog steeds open”, schrijft perscommunicatiechef Annie Hörnblad in een e-mail naar Fria Tider.

Op zondag werd een tweede man gearresteerd, 37 jaar oud, op dezelfde gronden van aanranding en verkrachting.

Hoofdaanklager Kristian Agneklev doet nogal geheimzinnig over de zaak en wil geen uitkomst geven of de verdachten bewoners zijn van het asielcentrum van Bert Karlssons.

– Daar kan ik geen commentaar op geven, zegt hij tegen Fria Tider.

Agneklev wil verder helemaal geen details vrijgeven over de duo verkrachtingsmisdaad, en wil niet beantwoorden of de verdachten zijn gearresteerd op grond van DNA-testen, of hoeveel verdachten nog steeds in het vizier zijn.

– Wij zijn nog steeds bezig met het vooronderzoek en helaas kan ik verder geen opheldering geven in deze zaak. Daar komen we nog op terug. Dat klinkt misschien een beetje teleurstellend, maar om een goed resultaat te bereiken is het nodig om terughoudend te zijn. Dus we wachten het nog even af voordat we met meer details vrijkomen, zegt officier van justitie Agneklev.

De OvJ van het Zweedse OM heeft nog niet besloten om de verdachten in hechtenis te houden.

– Daar is het nog te vroeg voor. We zijn nog niet zover gekomen, zegt Kristian Agneklev.

Bron:

http://www.friatider.se/verfallsv-ldtog-efter-tio-dagar-i-sverige

3 gedachtes over “Nieuw record: Nieuwkomende islamiet weet binnen tien dagen een Zweedse vrouw te verkrachten

  1. Nee, maar justitie is er nog niet uit hoelang ze de 37-jarige in hechtenis moeten houden.

    “Åklagaren har ännu inte beslutat sig för huruvida han ska begära 37-åringen häktad.”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s