Vluchtelingen in Denemarken: We vluchten naar Zweden omwille van een riante uitkering

 

en

Honderden vluchtelingen die via Duitsland in Denemarken zijn aanbeland proberen wanhopig te ontsnappen naar Zweden. In een interview met een journalist van de Deense TV2 verklaart één van hen waarom hij bereid is nog is extra 500 kilometer zijn bedevaart te voldoen naar het beloofde land van melk en honing Zweden.
– De uitkering voor een vluchteling is hier verminderd met 50 procent van 10 000 Deense Kroon naar 5 000 (670 euro), verklaart hij.

De Deense regering heeft onlangs besloten om de financiële bijstand voor een asielzoeker te halveren, met het doel om het voor de islamitische goudzoeker minder aantrekkelijk te maken om naar Denemarken te vluchten.

Dat besluit blijkt nu geniaal te zijn. De afgelopen dagen konden we op de Zweedse televisie dramatische beelden zien van honderden vluchtelingen in het Deense Rödby, die wanhopig probeerde verder te vluchten naar Zweden om de lage uitkeringen in Denemarken te ontsnappen.

De Deense TV2 heeft een aantal van die mohammedaanse landlopers geïnterviewd die op een snelweg te voet waren richting Zweden, met de vraag waarom ze bereid zijn nog een extra 500 kilometer af te leggen om in Zweden het geluk te zoeken.

– We zijn al sinds Syrië onderweg, dit laatste stukje is geen probleem, zegt een van hun.

Een andere man, een Irakees, neemt geen blad voor de mond en betuigt eerlijk dat die ten einde raad op de vlucht is voor de gehalveerde uitkering in Denemarken.

Gisteravond laat heeft de Deense politie een trein met 240 ‘vluchtelingen’ in Rödby gestopt, die niet mocht vertrekken naar het beloofde land, de politie moest aanzien dat de vluchtelingzoekertjes uit de trein klommen om kruipend van ellende in privéauto’s te strompelen om hun heil richting Duitsland en Zweden te zoeken. Verweg van het onderbetaalde Denemarken.

Bron:
http://www.friatider.se/invandrare-i-danmark-vi-flyr-till-sverige-f-r-bidragens-skull

Money talks bullshit walks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s