Schokkende Duitse tv reportage belicht de mislukte integratie

In een recent uitgezonden Duitse tv reportage wordt een verscheidenheid van schokkende voorbeelden vertoond van het falen van de integratie van immigranten uit islamitische culturen. In de reportage wordt aandacht geschonken aan onder andere vrouwenonderdrukking, eer- schaamtecultuur, vervolging van joden en christenen, en de parallelle rechtssystemen.

De Duitse ZDF is een staatstelevisiezender die vergeleken kan worden met de Zweedse SVT en een vrij sterk links karakter hebben. Ondanks dit feit heeft men de reportage uitgezonden, gemaakt door de journaliste en documentairemaakster Rita Knobel-Ulrich.

In het rapport wordt vanuit verschillende invalshoeken weergegeven hoe grote groepen islamitische immigranten in Duitsland wonen in parallelle samenlevingen, waar tribale clancultuur en de letterlijke islam geprevaleerd wordt boven het Duitse rechtssysteem. Rita Knobel-Ulrich interviewt onder andere jongeren van de tweede generatie immigranten die openlijk islamitische eercultuur (vrouwenonderdrukking) voorspreken, een joodse Rabbijn die verslag doet hoe steeds meer moslims haatmisdaden op joden begaan, en christelijke asielzoekers die worden bedreigd en lastiggevallen door moslims.

De reportage is vastgelegd in onder andere Hamburg en Berlijn, maar het probleem wat naar voren komt had net zo goed in de Zweedse no-go zones opgenomen kunnen worden. De reportage is voornamelijk in het Duits, maar is door medewerkers van de islam-kritische blog Gates of Vienna met Engelse ondertiteling voorzien.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/09/08/skakande-tyskt-tv-reportage-belyser-den-havererade-integrationen/

3 gedachtes over “Schokkende Duitse tv reportage belicht de mislukte integratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s