Vluchtelingkindjes in Finland en druiplul emoties op Joop

Mongool

Nu de Finse premier beloofd heeft volgend jaar zijn huis voor vluchtelingen beschikbaar te stellen vraagt men zich op Joop af wat onze minister-president Mark Rutte gaat doen.

“Mark, wat doe jij?

Finse premier neemt asielzoekers in huis… Overal in Europa staan politici en particulieren op om hulp te bieden… Premier Rutte blijft stil…”

Mark doet er goed aan voorlopig even helemaal niets te doen en stil te blijven. Misschien heeft die net zoals velen van ons geleerd dat je de mainstream media niet kan vertrouwen. En het beter is af te wachten tot het werkelijke verhaal naar boven komt.

De goedmensen van Joop slaan weer is op hun grote emotrommel om zieltjes te winnen voor hun heilige massa-immigratie, waar vanouds weer is selectief met een linkeroog berichten uit de actualiteit worden geplukt, met het achterwege laten van feiten of een werkelijkheid wat hun immigratiedroom kan verstoren.

Gisteren vertoonde de Finse t.v.station MTV een t.v.uitzending met een kort gesprek tussen de Finse premier Juha Sipilä en het “vluchtelingkind” Fahad Firas in het Oulu asielzoekerscentrum.

https://vid.me/vqJS

In het interview verklaart het kind dat hij er nogal “groot” uitziet maar dat hij toch echt waar nog maar 17 jaar oud is, en kan bewijzen. Hij vertelt dat zijn vader vermoord is en zelf ontvoerd was. Fahad wist uiteindelijk Irak te ontsnappen.

Naast hem zat een duidelijk geëmotioneerde politicus, de staatsminister Juha Sipilä van Finland, de minister-president luistert bewogen en knikt geregeld sympathiek met zijn hoofd om zijn gutmensch status omhoog te krikken.

De premier was toch wel zo diep geraakt door de ontmoeting met het vluchtelingkindje dat hij spontaan zijn huis in Kempele aanbood als vluchtelingonderkomen voor volgend jaar als die met zijn gezin verhuist is naar het Zuiden van Finland.

Mensen die het interview zagen konden hun ogen niet geloven, en begonnen op eigen hand wat dieper te graven naar informatie.

“En het bleek dat er heleboel te graven was en bovengronds kwam”, constateert de  media-kritische website MV Lehtinen in een nieuw artikel vandaag.

Het is duidelijk geworden dat deze zogenaamde 17-jarige in werkelijkheid geboren is op 16 november 1995. Dus over een paar maanden 20 jaar oud wordt.

Fahad-1

Hij heeft waarschijnlijk een militaire achtergrond, waar hij met legerwapens op Facebook mee pronkt,  heeft in veel meer landen van West-Europa gebivakkeerd, zoals Duitsland en Bulgarije, voordat hij in Finland aankwam zeilen. Volgens zijn eigen berichten op internet heeft hij in het verleden wat tijd in de gevangenis moeten voldoen voordat hij in Europa zijn geluk zocht.

Fahad-feature-2

Een van zijn top 4 favoriete films is Asslovers. Texas Chain Saw Massacre staat ook in zijn top 4.

Waarom boos worden? Het Rode Kruis bedelt om geld, ouwe kleren, en vrijwilligerswerk, voor zelfgebreide sokken en zelfs een onderkomen onder je eigen dak voor die stakkers. En de verblinden blijven geven, wat ze maar kwijt kunnen, zelfs hun eigen bloed, terwijl het Finse Roode Kruis jaarlijks 65 miljoen euro winst weet te maken door het gedoneerde Finse bloed door te verkopen. En nog steeds blijven ze geven. Voor de zielige vluchteling.

En dan zie je dit heerschap op t.v. verschijnen en wordt het je duidelijk dat 80 procent van de vluchtelingen die naar Europa komen bestaat uit jongemannen zoals hij – geen vrouwen, kinderen of gezinnen – en iets van binnen breekt.

Fahad-rahmis

Op dit moment wordt Europa overspoeld door deze jongemannen zoals hij, en de mainstream media probeert het te verduisteren. Gisteravond kwam de waarheid naar boven en steeds mensen beginnen te twijfelen, heftig, over wat er werkelijk afspeelt.

Steeds meer oogjes gaan open, voor sommigen voor het eerst. Het debat is nog maar net begonnen.

Bron:

http://mvlehti.net/2015/09/06/a-refugee-boy-set-immigration-debate-into-flames-in-finland/

Een gedachte over “Vluchtelingkindjes in Finland en druiplul emoties op Joop

  1. Ze liegen allemaal dat ze barsten,op een enkeling na!Maar die is dan ook echt gevlucht en schopt geen stennis!En als je naar zijn foto kijkt,kun je toch op je vingers natellen dat hij geen 17 meer is?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s