‘Vluchtelingen’ in Hongarije weigeren eten en drinken

http://www.liveleak.com/view?i=344_1441354394

Illegale immigranten in Hongarije weigerde gisteren om voedsel en hulppakketten te ontvangen van diverse hulporganisaties. In plaats daarvan gooide ze zowel het voedsel als de waterflessen op de spoorlijn.

Video’s en foto’s van boze Noord-Afrikanen en Pakistanen die uit protest waterflessen en voedselpakketten weggooien, omdat het ze niet wordt toegestaan met een trein naar Duitsland te reizen om daar asiel en een uitkering aan te vragen, heeft gisteren grote belangstelling getrokken in de Hongaarse media.

Het incident deed zich naar verluidt voor op een treinstation op het Hongaarse platteland, waar Noord-Afrikanen en Pakistanen zich in een trein hadden verzameld in de abusieve overtuiging dat deze naar Duitsland zou vertrekken.

Het Hongaarse nieuwsportaal vs.hu schrijft in een artikel dat men uit het gedrag van de asielzoekers “kan concluderen dat hun werkelijke doel niet is om bescherming in Hongarije te zoeken, en het daarom duidelijk is dat het niet asiel is wat ze najagen”.

Verschillende asielzoekers hielden borden omhoog met zelfgeschreven teksten als “We want go Germany!” en “No camp! No Hungary!” wat door de Hongaren geïnterpreteerd wordt dat het vooral de gulle financiële bijdragen van de Noord-Europese landen zijn wat deze ‘vluchtelingen’ naar West-Europa doet ‘vluchten’.

Volgens de Hongaarse krant Magyar Hírlap is de immigratiesituatie op zijn minst gezegd nogal gespannen in Boedapest op dit moment. De politie vermeldt dat alleen al gisteren 3.300 nieuwe immigranten zijn aangekomen, waaronder behalve Syriërs nu ook veel Pakistanen en Afghanen.

De Dublin-verordening vereist dat een asielzoeker in het eerste veilige land waar het aankomt asiel moet aanvragen, daarom wil Hongarije ze niet verder doorlaten naar Noord-Europa. De asielzoeker die in Hongarije aankomt moet worden geregistreerd in Hongarije en daar zijn asielonderzoek ondergaan, waar de ‘vluchteling’ zich hevig tegen verzet.

Bron:

http://www.friatider.se/har-slanger-flyktingarna-mat-och-vatten

3 gedachtes over “‘Vluchtelingen’ in Hongarije weigeren eten en drinken

  1. Wat worden wij in de maling genomen zeg ,iedereen trapt erin ,weer een aantal duizenden moslims erbij vele Europese steden worden al geregeerd door moslims er zullen vele steden bijkomen dank jullie wel politiek van Duitsland Nederland en vooral Brussel .hoeveel leden van de islamitische staat zouden er tussen zitten ,ons veilige Nederland ook een kalifaat wie weet de toekomst zal het uitwijzen

    Like

  2. als ik dit lees vnd ik het toch wel erg. Het meest jonge mannen die hun land uit vluchten voor IS, of uit economische gronden. Alles opvangen en een opleiding geven hun vaderland te verdedigen en daarna met goed materiaal terug sturen , zodat zij weer in hun eigen land kunnen wonen en opbouwen, in plaats van handje ophoudn in Europa.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s