En waar zijn alle huilebalken nu?

Een foto zegt meer dan duizend worden. De kleine Aylan wist een wereld van politiek correcte mensen te beroeren en op de been te brengen, maar als er honderdduizenden christelijke mensen, mannen, vrouwen en kinderen, koelbloedig door moslims vermoord worden zie je Samson noch een ander ‘guter Mensch’ huilen. De ultieme hypocrisie.

islam_kristna_kristen_mordas_muslimer_ingen_grater_samlar_pengar_protesterar_

Deze foto inclusief tekst komt van Facebook. Ook wij van de redactie vragen ons af waar al die rouwenden politici en gutmenschen zijn als christenen vermoord worden door moslims. Dan is het oorverdovend stil in de politiek correcte media.

victims

 

ipset-e1441581521595

Bron:

http://www.exponerat.net/var-ar-alla-graterskor-nu/

27 gedachtes over “En waar zijn alle huilebalken nu?

 1. De kerken/Christenen hoor je ook niet ! Hier in Nederland is het stiller dan stil !!! Denken ze heus dat ze de dans ontspringen? Zijn ze ook ziende blind en horende doof? Ze antwoorden niet eens op een mailtje als je vraagt waarom ze niet protesteren ! Dan moeten ze het maar ondervinden ! Vreselijk wat hun te wachten staat !

  Like

   • Rita, dat de foto niet aansluit op het artikel wil nog niet zeggen dat de stellingname verkeerd is. Ik weet onderhand wel dat de foto niets met de genocide van extreme moslims op andersdenkend te maken heeft. Maar nogmaals, dat ontkracht niet het feit dat de Gutmensch nogal selectief is in zijn verontwaardeging en verdriet. Die foto was per abuis bij een Zweeds artikel verschenen over de hypocrisie van de linksmens, waar ik het uit vertaald heb, daar hebben ze het gecorrigeerd. Hier niet. Ik laat hem lekker staan. Als blikvanger. Als aanmoediging om verder te lezen. De AIDA formule.

    Like

 2. Dit is het artikel bij de foto. Als dit al iets doet, is het de zaak van het feminisme onderstrepen. Beetje dom mens ben je wel hoor Rommel!

  Woman and 2 sons found hanging to death in MP village
  The matter came to light when the woman’s husband reported to Sondhwa police station at around 11 pm on Friday, about his wife Nirmala, 24, having committed suicide along with minor sons Lokesh, 5 and Mukesh, 3.

  INDORE: In a chilling episode, a young woman was found hanging to death along with her two minor sons through the pillar of a well in Walpur village of Alirajpur district.

  The matter came to light when the woman’s husband reported to Sondhwa police station at around 11 pm on Friday, about his wife Nirmala, 24, having committed suicide along with minor sons Lokesh, 5 and Mukesh, 3. The Sondhwa police rushed to the spot and seized the bodies of the young mother and her two sons from the well’s pillar. Alirajpur sub divisional officer police Stelia Sulia too rushed to the spot and began investigations into the chilling incident.

  Primary investigations have revealed that Nirmala’s husband was a habitual drinker and often tortured her. While prima facie the case seems to be a suicide by mother after hanging to death her two sons over family problems, the Sondhwa police are also probing the possible role of Nirmala’s husband in the entire episode.

  Like

 3. @ Frank

  Daar heb ik op DVC al gisteren (5 september om 21:48) een antwoord op gegeven. Het fotootje is dan ongelukkig gekozen maar het verhaaltje klopt nog steeds.

  “Neemt niet het feit weg dat christenen, en ja, ook gematigde moslims, door extreem islamieten beestachtig afgeslacht worden en geen gehoor vinden in het Westen, ieder geval niet zodanig als een verdronken moslimkindje. Ik ga geen nieuwe foto zoeken die de beestachtige brutaliteit van die extreme moslims verbeelden. We komen die afschuwelijke beelden elke dag op het internet tegen.”

  Like

 4. “Als dit al iets doet, is het de zaak van het feminisme onderstrepen.”

  Leg is uit Frank. Of nog beter, ga je feminisme in islamlanden onderstrepen. Kijken hoever je komt.

  Like

  • Vreemde nietszeggende one-liner… Klinkt als: Niet alle mannen zijn pedofiel, maar pedofielen zijn wel man!’ Net zo nietszeggend, maar wel waar…..

   Like

  • Ja vreselijk, schandelijk, dat ik zomaar durft te beweren dat een verdronken moslimkindje in de linkse media op meer belasting en sympathie kan rekenen dan duizenden christenen met hun kinderen die door moslims worden afgeslacht.

   Like

 5. Volgens mij is die oorlog al een hele tijd aan de gang, en zijn er genoeg beelden geweest van alles wat de IS aanricht. Volgens mijn laatste informatie zijn er ook allemaal legers die deze moslim extremisten die alle niet-moslims vermoorden proberen te stoppen.. De migranten is een vreselijk gevolg daarvan. De oorzaak is mijns inziens al genoeg in beeld gebracht.

  Like

 6. Sorry maar het eerste wat mij in dit stuk opvalt, is dat er duidelijk een vergelijking word gemaakt, en dat vind ik al redelijk morbide om te zeggen dat het een erger zou zijn dan het ander. Ten tweede vind ik het nog wel ziekkelijker dat er gezegd word dat het aleen om de christenen zou gaan, door die opmerking word dit stuk natuurlijk gelijk ondergedompeld in een vlink bad hypocrisie, dat zou namelijk betekenen dat die de enige slachtoffers zijn die tellen. Als laatst zou ik nog willen toevoegen dat dat plaatste met die fotograaf een zeer bizzarre keus is, want dan zou het gaan om gewoon een “migrant” tegenover “slachtoffers van terreur” dus zou ik graag willen vragen aan de schrijver van dit stuk op welk bizar universum dat jongetje geen slachtoffer van terreur zou zijn, want al die migranten zijn dat! Gewoon slecht onderzoek, en totaal tegenstrijdigende meningen….

  Like

 7. De term ‘bluetooth’ is afgeleid van de Vikingenkoning Harald Blauwtand. Deze koning introduceerde het christendom in Scandinavië en staat symbool voor een ingrijpende verandering.
  Een uitvinding uit Nederland.
  Vreselijk om de bluetooth in verband te brengen met het gristedom, ach, zo dom.
  De ingrijpende verandering moet je je maar verbeelden.

  Nieuwe leden Vrijmetselarij.

  Wanneer komt er goed nieuws uit Zweden?
  Ibrahimovic verliest weer!

  Like

 8. Toch wel apart dat men de punt, komma´s, toonzetting etc. blijkbaar vele malen belangrijker vind dan de boodschap in deze! En ook jammer dat er keer op keer leugens worden verteld, leugenachtige foto´s worden gemaakt, leugenachtige en verdraaiende beelden worden getoond die men voor zoete koek graag slikt! Maar goed, dat zie je met heel veel zaken de laatste jaren! 1 ding blijft een feit, wat men er ook van wilt maken en dat is: de islamieten veroorzaken de meeste aanslagen wereldwijd uit naam van hun geloof, geen enkel ander geloof doet dit. Geen enkel ander geloof heeft zoveel eigen broeders en zusters afgeslacht als deze groep om precies te zijn ruim 90 % van al vermoorde moslims. En het westen boeit het helemaal niet of er christenen, joden, bahai’s, soefies, boedhisten, homo’s of wat dan ook worden afgeslacht (of het moet gebeuren door andren behalve de islam) , ze reageren alleen als het om moslims gaat en uiteraard, als het de schuld is van wie dan ook behalve van die v.d. moslim zelf! De moslim word neergezet als zielig en de underdog maar, heel frappant is toch wel dat de joden Europa uitvluchten en de moslims bij bosjes binnenstromen, zulke underdogs zijn het dus! En dan mijn beste mensen zal de ondergang worden van het westen!

  Like

  • Dat mens is ziek en wordt geopereerd!
   C:

   Pas sinds de moderne geneeskunde de rol van God probeerde over te nemen, worden mensen verdoofd voor een operatie’, aldus aarsbisschop André-Jozef Léonard, ‘voordien voldeed een stokje om de pijn op te verbijten prima. Laten we ook niet vergeten dat Jezus onverdoofd stierf aan het kruis.’

   Imam Nordine Tagine treedt Léonard daarin bij: ‘We vinden het tegenwoordig doodnormaal dat een patiënt eerst op een onnatuurlijke wijze wordt gedrogeerd, waarna de chirurg kan doen met de patiënt wat hij wil. Alleen Allah heeft dat recht. Wij willen daarom terug naar de voorschriften die conform zijn aan de traditionele opvattingen van ons geloof, en dat is onverdoofd opereren.’

   Het is trouwens nooit wetenschappelijk bewezen dat het beter is om onder narcose te opereren.

   Amen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s