What we’ve got here is failure to communicate

Finnen

Denemarken geeft een duidelijk signaal aan economische migranten in MENA-landen, die van plan zijn het asielrecht te misbruiken om de staatskas te plunderen, ze hoeven niet meer te denken dat ze in Denemarken in een uitkeringsparadijs aankomen. Door middel van het gratis geld voor asielzoekers te halveren. Verleden week woensdag heeft de Deense regering in meerderheid positief gestemd op het wetsvoorstel. Komende dinsdag verlaagt Denemarken zijn financiële bijdrages aan asiel immigranten in het land – met een flinke hap.

Volgens de Deense TV2 zijn de bedragen verminderd met de bedoeling om het voor geldzuchtige Derde Wereld immigranten minder aantrekkelijk te maken in het land asiel aan te vragen.

De nieuwe richtlijn voor asiellekkerbekjes geldt voor alle nieuw aankomende goudzoekers, en voor die traagkonten die minder dan acht jaar in Denemarken verblijven.

Een alleenstaande immigrant krijgt vanaf 1 september 5.945 Deense Kroontjes, (797 euro), bruto, in vergelijking met de 10.849 DK (1.454 euro) wat het eerder kreeg.

Een getrouwd asielkoppeltje met kinderen moet zich in plaats van 28.832 DK (3.862 euro) per maand, vanaf aanstaande dinsdag tevreden stellen met het “schamele” bedrag van 16.638 DK (2.229 euro), bruto per maand.

En als je overweegt om zoveel mogelijk bonuskindjes bij elkaar te neuken om een extra financiële toeslag in kinderbijslag te verwerven, wat vooral onder Ethiopiërs populair is, komt weer een teleurstelling. De nieuwe Deense regering is van plan om een ‘geïnstalleerde principe’ toe te passen. Wat inhoudt dat asielzoekers minstens twee jaar moeten werken en belasting betalen voordat ze het recht verweven op kinderbijslag of gezinsbijstand.

Meer kindjes betekent dus niet meer centjes, een diepe teleurstelling voor moslimgezinnen.

Maar er is nog een kans om wat gratis geld naar binnen te slepen. Als je als moslim een beetje inzet vertoond om met het verderfelijke Westen mee te doen. De Deense taal leert, gratis, en drie woorden in Deens kan spreken. Krijg je een bonus van 1.500 DK, (200 euro bovenop je oprotpremie).

Het geld wat de Deense regering denkt te kunnen besparen met de verminderde bijdragen aan gelukzoekers gaat men nu besteden in de arbeidsmarkt om meer immigranten aan het werk te helpen. Een zwart gat, black hole. Niets kan ontsnappen van de zwaartekracht van de islam.

Bron:

http://www.friatider.se/danmark-halverar-bidragen-till-invandrarna-for-att-slippa-dem

http://politik.tv2.dk/2015-08-17-se-de-nye-regler-det-kan-flygtninge-fremover-faa-i-ydelse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s