Varkens stoppen de bouw van een megamoskee

angry-bore

Onlangs werd besloten dat in Boekarest, de hoofdstad van Roemenië, veruit de grootste moskee in heel Europa zou verschijnen, de grootse megamoskee buiten de islamitische wereld gebouwd gaat worden. Het ruime perceel was al zorgvuldig uitgekozen door moslims, zoals gewoonlijk in een attractief gebied midden in het centrum van een grote stad. Die beslissing werd, kort na zijn bezoek in Turkije, door de Poolse minister-president en socialist Victor Ponta genomen.

Het is niet geheel duidelijk wie de rekening gaat betalen, maar de plaatselijke bevolking is er niet gelukkig mee en protesteerde heftig tegen het bouwplan. Maar het besluit stond vast, die megamoskee zou worden gebouwd.

bukarest-moske

Zo kan het gebeuren dat nu hier en daar meerdere bevroren biggen (van de slager) over het beoogde bouwterrein zijn begraven. En zijn ook een horde volgroeide varkens losgelaten, geschilderd in de kleuren van de Roemeense vlag, die zwijnen daar rond, vreten zich vol, en schijten en zeiken het land met hun natuurlijke behoeftes vol. De varkens voelen zich prima thuis op het rijke grasgebied van de toekomstige moskee.

Maar helaas bestaat er nu een groot “risico” dat de bouw van de megamoskee niet doorgaat, aangezien de bouwgrond als haram wordt beschouwd. En onmogelijk is geworden om als grondvesting voor een “heilige” moskee van de islam te voldoen.

Bevroren biggetjes onder de grond en levende dartelende neukende piesende en schijtende varkens op het perceel van een toekomstige moskee, een werkelijk zeer interessante metamorfose. Een concept wat navolging verdient. Misschien is het nog niet te laat, hoeveel varkens kan een moslim verdragen voordat hij vertrekt?

Ik hef mijn biertje op en breng een toost uit voor het varken. De varkens gaan ons redden.

Bron:

http://petterssonsblogg.se/2015/08/28/grisar-stoppar-mega-moske/

Updaadje met dank aan Esperanza op DVC:

Filmpje van de vrolijke varkens op de voorziene moskee bouwplaats.

http://islamexposedblog.blogspot.com.es/2015/08/islamorealism-dawning-in-romania-as.html

Een gedachte over “Varkens stoppen de bouw van een megamoskee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s