Deens debat: “Europa pleegt collectief zelfmoord”

lemmings

In Denemarken vindt momenteel een breedvoerige discussie plaats over de massale immigratie. In de prestigieuze krant Jyllands-Posten schrijft hoogleraar geschiedenis Bent Jensen dat de Europese elites opzettelijk hun eigen cultuur vernietigen, terwijl psychologieprofessor Helmuth Nyborg waarschuwt dat onze democratie in de toekomst zal verdwijnen wanneer mensen met een lager i.q. onze landen zullen overnemen.

Bent Jensen vergelijkt in zijn debatartikel de huidige asielinstroom in Europa met historische migraties en komt tot de conclusie dat de huidige situatie uniek is.

“Het zijn in de eerste plaats mensen van een cultuur die radicaal verschillend is van de Europese cultuur en ook niet de wens hebben of bereid zijn zich te assimileren, maar in plaats daarvan een speciale behandeling eisen. Ten tweede zal deze onoverzichtelijke massale vloed van mensen de Europese samenleving vernietigen als het niet gestopt wordt.”

Iets anders wat historisch gezien ook uniek is, is dat de elites van Europa actief meewerken om de vernietiging van hun eigen land te vergemakkelijken. De hoogleraar noemt Zweden als een schokkend voorbeeld.

Zweden als schrikvoorbeeld

“Elites valse schuldgevoel, waarde nihilisme, naïviteit, en gebrek aan historisch besef is al genoemd. Een studie van de angstaanjagende ontwikkelingen in Zweden geeft een groot deel van het antwoord. Zweden is een klasse op zich, maar de Zweedse ziekte is in alle West-Europese landen aanwezig. In Zweden is het vrome politici en intolerant media gelukt een onheilige alliantie te smeden om mensen te tiranniseren die zich ongerust maken dat hun eens ordelijk land veranderd in plek waar niemand meer zich veilig kan voelen.”

its-media

Bent Jensen concludeert:

“Met andere woorden is er geen sprake van migratie en vluchtelingopvang in de traditionele zin. Maar in plaats daarvan laten de Europeanen zich nu massaal koloniseren door mensen uit een vreemde cultuur die niet thuishoren in Europa en alleen maar de vruchten willen plukken van Europa’s ijver en creativiteit.”

Psychologieprofessor Helmuth Nyborg heeft een andere benadering op het immigratieprobleem. Hij schrijft in een artikel, ook op Jyllandsposten, dat de toestroom uit derde wereld landen het gemiddelde i.q. in Denemarken gestaag zal laten dalen, wat op zich het hele democratisch systeem kan bedreigen.

Lage IQ-landen

Hij verwijst naar het feit dat immigranten uit MENA-landen in Denemarken een gemiddeld i.q. van 86 hebben, en uit een prognose blijkt dat het gemiddelde van een Deense inwoner in 2085 nauwelijks een i.q. van 90 zal halen, als de etnische Denen in de minderheid zijn. Dan wordt het moeilijk om de democratie te handhaven, aldus de hoogleraar.

“Uit een modern Fins academisch onderzoek blijkt dat landen met een gemiddeld i.q. onder de 90 het niet lukt om een democratie te verwezenlijken of te behouden. Dit verklaart waarom het gedoemd is te mislukken om democratie in landen met een laag i.q. te brengen. We kunnen leren van Libië, Afghanistan en Irak. Denemarken is met rasse schreden op weg om hetzelfde kritische laag i.q.niveau te behalen”, schrijft Helmuth Nyborg.

Bron:

http://www.friatider.se/dansk-debatt-europa-beg-r-kollektivt-sj-lvmord

2 gedachtes over “Deens debat: “Europa pleegt collectief zelfmoord”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s