Zes feiten over immigratie wat de media voor u probeert te verbergen

visitsweden-1024x616

Immigratie is tegenwoordig in de Zweedse politiek een heet hangijzer waar de meningen over verdeeld zijn, en vormt regelmatig het onderwerp van discussies tijdens de koffie- en lunchpauzes rondom het land. Maar het is ook het meest belogen en bedrogen onderwerp van een gesprek, omdat de media en het overige gevestigde establishment voor het Zweedse publiek constant feiten verduistert en achterhoudt.

Feiten over immigratie – Hier zien zes feiten het daglicht wat de media probeert te verduisteren voor het Zweedse publiek.

Immigratie is duur

De Zweedse regering doet alles wat in haar macht ligt om zijn Zweedse onderdanen de werkelijke economische kosten van de massa-immigratie te onthouden. Door immigratie kostenplaatjes in andere rubrieken onder te brengen, immigranten tot autochtone Zweden omtoveren als het in hun statistiek past, en verder met gracieus liegen probeert men de schijn te wekken dat immigratie geen geld kost maar oplevert.

Maar onafhankelijke rapporten bewijzen het tegenovergestelde, de massale immigratie-tsunami uit MENA-landen kost de Zweedse belastingbetaler minstens 30 miljard euro per jaar (2013).

Immigratie gaat de autochtone Zweed verdringen

In de periode van 2000 tot 2014 is het aantal etnische Zweden gedaald met meer dan 100 000, terwijl gelijkertijd het aantal met een immigratieachtergrond uit islamlanden met bijna een miljoen is gestegen. Als de toeloop uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten op dezelfde voet doorgaat, en de autochtone Zweed tot zijn middelbare leeftijd wacht om een kind te nemen, kan het gebeuren dat de Zweed in zijn eigen land in 2041 een minderheid is.

Immigratie bevordert criminaliteit

Immigranten en hun nakomelingen zijn oververtegenwoordigd in de misdaadstatistieken, vooral met ernstige geweld- en verkrachtingsdelicten. Wat verkrachtingen en vooral groepsverkrachtingen betreft zijn de immigranten uit de MENA-landen oververtegenwoordigd. Meer dan de helft van alle verkrachtingen wordt gepleegd door mannen met buitenlandse afkomst, onder bepaalde allochtone groepen is de oververtegenwoordiging 23 keer zo hoog.

Immigratie vernietigt het vertrouwen en de veiligheid in de samenleving

Een samenleving met een bevolking wat bestaat uit verschillende culturen en etnische groepen wordt beleefd als minder veilig en met minder vertrouwen tussen bewoners onderling en verschillende samenlevingsfuncties.

Professor Richard D. Putnam van de Harvard-universiteit heeft bijna tien jaar onderzoek gedaan om te bestuderen wat culturele en etnische diversiteit voor invloed heeft op de samenleving. Het onderzoek had betrekking op 26.600 mensen in 40 gemeenschappen in de Verenigde Staten, hij kwam tot de conclusie dat in de multiculturele samenlevingen de inwoners een tendens vertonen om minder vertrouwen te hebben in hun politici, de massamedia, medemensen, en overheidsinstellingen.

Maar dat is niet alles. Putnam constateerde ook dat behalve het vertrouwen van mensen afnam voor diegenen die niet zoals hen zijn (met een andere etniciteit), ook het vertrouwen verminderde tussen mensen met dezelfde afkomst.

Immigratie vernietigt het Zweedse onderwijs

In de laatste PISA-onderzoeken (het meten van 15-jarigen vaardigheden in wiskunde, lezen en wetenschap) is Zweden in een dalende lijn en komt ver onder het gemiddelde. Het resultaat is een trend op Zweedse scholen wat niet meer lijkt te stoppen en alleen maar erger wordt.

Er zijn in Zweden geen onderzoeken gedaan die rekening houden met etnische afkomst en intelligentie, maar we kunnen duidelijk zien hoe de scholen met een hoog percentage niet-Zweden (allochtonen) slechter doen dan scholen met Zweedse studenten (autochtonen). Het spreekt voor zichzelf: Als men uit een land komt waar het gemiddelde i.q. van de bevolking lager is dan in Zweden, en het aandeel van de lagere i.q in een school overheerst dit alle leerlingen negatief zal beïnvloeden. Uiteraard spelen ook andere factoren een rol, maar je kan niet – zoals de gevestigde politieke elite doet – de negatieve impact van immigratie op het Zweedse onderwijs ontkennen.

Immigratie creëert terrorisme

Islamitische terroristische organisaties zoals de IS hebben de oorlog verklaard aan Europa en het Westen. Terroristische aanslagen vinden met grote regelmaat plaats – in Zweden, Engeland, Denemarken, Spanje, Frankrijk, en ga zo maar door – en nog veel meer is gestopt door anti-terrorisme politie.

Dat deze terroristische aanslagen kunnen plaatsvinden ligt vooral aan onze multiculturele en multi-etnische samenleving. Als we geen miljoenen islamieten in Europa hadden binnengelaten, hadden deze islamitische terroristische moordaanslagen niet plaatsgevonden – zo simpel is het!

Het is algemeen bekend dat de IS zijn terroristen infiltreert in de vluchtelingstromen naar Europa, en slapende cellen heeft gecreëerd in Zweden en in de rest van Europa, gereed om op elk moment met moord en doodslag toe te slaan. Dankzij de mogelijkheid die hun is gegeven door open grenzen en in praktijk een afgeschafte grensbewaking.

Bron:

https://blogg.motgift.nu/6-fakta-om-invandringen-media-forsoker-dolja-for-dig/

5 gedachtes over “Zes feiten over immigratie wat de media voor u probeert te verbergen

  1. Het IQ van een overgroot deel van de Nederlanders is inmiddels ook al zwaar aangetast en niet alleen op de scholen met immigranten, maar ook vooral bij stemmers op de wegkijkers-clubs D’666, VVD, Groen-links, PvdA, SP en CU.

    Like

  2. Geldt niet alleen voor Zweden,maar even zo goed voor Duitsland,Belgié,Frankrijk,Nederland,Spanje,Italié,enzovoorts!Die lui in Brussel moeten ze uitroken en voor het schavot brengen,vierendelen,ophangen,om het even wat;als ze maar niet meer verder kunnen met hun maffia-praktijken!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s